Gynekolog Brno. Doporučíte, prosím?

butterfly25
7. srp 2022

Ahoj, doporučil by mi prosím někdo dobrého, citlivého, sympatického a hlavně volného gynekologa/gynekoložku v Brně a okolí? Pár tipů už jsem dostala ale ti už nepřijímají nové pacientky.

Děkuji za radu 🙂

lucie_nj
8. srp 2022

@butterfly25 Gynfit - MUDr. Svojanovská, za mě spokojenost 🙂

katula94
8. srp 2022

@butterfly25 pred prestehovanim jsem chodila k Dufkove, zlata zenska. Ale nevim jestli bere.

fany122e
12. srp 2022

Strmisková je úžasná, ale jestli přijímá, to netuším.

lenulacek
16. srp 2022

@butterfly25 Romana Pivovarnikova, Modrice

laloogrey
4. zář 2022

https://www.gyne-brno.cz/ Strašně milá paní doktorka, která je pečlivá, hodná a vše vždy vysvětlí.

hana135
6. zář 2022

@butterfly25 chodim k MUDr. Strmiskove, nevim zda bere...ja si musela par mesicu pockat nez me vzala. Ke opravdu moc mila, prijemna, empaticka.

muhehehe
6. zář 2022

Chodím do Sanatoria Helios - nevěnují se výhradně léčbě neplodnosti, lze tam chodit i normálně na gyndu, což je i můj případ. Vnímám tuhle kliniku jako opravdu špičkové pracoviště - co se týče vybavení i lékařů. Byla jsem dosud třikrát těhotná (teď jsem počtvrté 🙂 ), takže návštěv milion, a za celou dobu jsem neměla sebemenší výhradu. Moje původní doktorka už tam nepracuje, tak mne tam teď přiřadili k doktoru Veselému, a teda musím říct že je milionový, určitě bych doporučila. Ale věřím že i jiný lékař z Heliosu by byl dobrý. Jestli berou nové ne-ivf pacienty ovšem netuším.

linusha
6. zář 2022

@muhehehe tak já mám s Mudr Veselým absolutně opačnou zkušenost. Přeřadili mě k němu když mi z tama odešla paní Dr. na mateřskou (ta byla super). Pravidelnou prohlídku celkem odbyl a při kontrolách po 2 samovolných potratech se choval jako řeznický pes, absolutně neempaticky a nelidsky. Skončilo to ofi stížností a zbytek kontrol dělala paní Dr. Bílková (ta je moc fajn) z Heliosu, chtěla jsem přejít v rámci registrace k ní, bohužel to nešlo tak jsem ze SH odešla a pan Dr. Doubek, ke kterému jsem přešla je moc fajn.