icon

Maminky z Brna.

julijalu
5. únor 2020

Ahoj hledám maminky, které mají akční děti(3 a 1) jako ja. Rádi chodí na procházky, výlety, maskarni.... Prostě se nechcou nudit😊

perexka
5. únor 2020

ahoj, jsem sice momentálně v Otrokovicích, ale nedávno jsme v Brně bydleli.. klidně i pokecám. Mám 3 letou divošku 🙂

julijalu
autor
5. únor 2020

@perexka super budu ráda, ale kdyby jsi měla cestu do Brna můžeme i něco podniknout😊 třeba do decke kavárny na kavicku☺️

perexka
5. únor 2020

@julijalu obcas se tam jeste vyskytuju, pac tam mane kamose, ktere tady postrádám.. a do jake herny treba chodite?

aurum4
5. únor 2020

Ahoj, ja mam syna skoro 3roky a mimino 6mesicu. Kam s detma chodite na prochazky nebo do hernicky?

julijalu
autor
5. únor 2020

@perexka my máme nejblíž duhový ráj, nebo nebo Hrádek plný hrátek ale jsem schopná dojet i do města

julijalu
autor
5. únor 2020

@aurum4 ahoj my jsme z Malomeřic takže tady v okolí kolem řeky. Když už nás to nebaví tak jedem do Luzanek či na hřiště v černých polích.... A kavárnu máme nejblíž Duhový ráj.... A vy jste odkud???

mamio
5. únor 2020

@julijalu my jsme z Blackfildu 😆čili Černý pole... Takže kdyby někdy náhodou připojíme se...mam 3 letaka...

opeth
6. únor 2020

Zdravím maloměřickou maminku - my jsme také z Maloměřic 🙂 prcka mám teda ve školce ale je doma s nachlazením častěji než ve školce 🙂 za dva měsíce nám přibude další mrňous, tskže pak budu na procházkách snad pořád 😁

julijalu
autor
6. únor 2020

@opeth 😊😊😊 já si říkala že jsem Vas dlouho neviděla ve skolce😆😊 tak já se k vám někdy přidám na prochazku👍

sobinka90
6. únor 2020

Přidávám se holky 🙂 malá má teda 4 měsíce ale chodíme často ven na procházky. A sme od Lužáneckého parku 🙂

opeth
6. únor 2020

@julijalu jojo, 14 dni doma s teplotou a kaslem a rymou 🤦🏼‍♀️ At zijou skolky!!! 😁😁😁 urcite budeme radi za spolecnou prochazku 🙂

aurum4
6. únor 2020

@julijalu my jsme z reckovic. Do duhacu taky chodime. Minule jsme si z tama donesli super rymu 🙂

jeffje
27. kvě 2020

Zdravím, já mám dvouletou holčičku a kdyby měl někdo zájem, rády vyrazíme na výlet, prochajdu a nebo na hřiště.. Jsme z Bohunic..

radla83
29. kvě 2020

Ahoj, mám skoro 3 letou a 6 měsíčního a jsme od Lužánek, rádi někam vyrazíme 🙂