icon

Zubař pro roční dítě v Brně. Kde přijímají?

chlapecektehu
15. únor 2023

Nevíte kde by mi v Brně vzali ročního chlapečka

palja
16. únor 2023

@chlapecektehu a tvůj zubař ti ho nevezme? Nám řekl zubař, že když je to mimino, které nikam k zubaři nechodilo, tak že ho musí zaregistrovat. Takhle jsme to měli u obou dcer, nové pacienty nebral, ale holky mi vzal.

hezz17
16. únor 2023

@palja neni to jeho povinnost

palja
16. únor 2023

@hezz17 já jen píšu, co říkal nás zubař. Jinak bych tam měla dceru vedenou jako samoplatce. Na všem se dá domluvit a preventivní prohlídka není zase taková velká částka.

@chlapecektehu sestra teď hledala zubaře pro sebe a pro dceru, napsala na pojišťovnu a do týdne jí poslali seznam zubařů, kde berou nové pacienty.

lidija1234
16. únor 2023

@chlapecektehu v Karidentu nebo v Dentarku obojí je na stejném místě a zubařky i sestřičky tam jsou naprosto skvěle ❤️

chlapecektehu
autor
16. únor 2023

@palja no to mi taky říkala sestra když jsem se ptala na to jestli by mi syna nevzali a ona mi právě řekla že nemůže vzít roční dítě když u nich nejsem zaregistrovaná já že neznají mojí anamnézu a bez toho se nemůžou odpíchnout tak nevím co je na tom pravdy 🤷🏻‍♀️( to jsem se ptala jinýho zubaře než mám já).
Potom jsem teda ptala mojí zubařky a stejně mi řekla že má plný stav a že mi ho nevezme...

chlapecektehu
autor
16. únor 2023

@lidija1234 zkusím se podívat, děkuju

jana_zofie
16. únor 2023

Smidova, Novy Liskovec, ul. Obla

elialen
17. únor 2023

@chlapecektehu Dentart, Kozí

pginka
22. únor 2023

@chlapecektehu v campusu u HN ti ho vezmou tel je 725518918 ja v Brně sháněla zubaře pro deti 4 roky a nic teď chodíme taky do Kempus

chlapecektehu
autor
22. únor 2023

@pginka děkuju už jsem objednaná na Purkyňovu 🙂