icon

Jak zhubnout po porodu?

elli_mala
14. bře 2026

Holky, je tu někdo, komu se podařilo zhubnout po porodu? Jak se vám to povedlo?

Kolik jste během těhotenství přibraly a kolik jste potom shodily? Co jste pro to dělaly?

Já jsem začala jíst zdravěji a přidala jsem kardio, ale zatím moc výsledky nevidím. 🙂

Budu ráda za vaše zkušenosti.

anonym_41183c
Včera v 08:07

Moje odpověď tě asi nepotěší 😁 V těhotenství jsem přibrala 20 kg a téměř všechno shodila bez práce během asi 6 měsíců. Kojila jsem a chodila na procházky s kočárkem. Žádné diety nebo speciální jídelníčky, žádný sport…

elli_mala
autor
Včera v 08:32
@anonym_41183c

Moje odpověď tě asi nepotěší 😁 V těhotenství jsem přibrala 20 kg a téměř všechno shodila bez práce během asi 6 měsíců. Kojila jsem a chodila na procházky s kočárkem. Žádné diety nebo speciální jídelníčky, žádný sport…

@anonym_41183c Proč by ne potěšila vaši odpověď 😅 To je super že vám to šlo tak samo a ne musela jste k tomu přidávat nic víc . To bych chtěla 😅 Ale já měla + 32 kg a samo šlo dolů cca tak 7 , a prostě to zaseklo . Zkusila jsem různé čaji na hubnutí , diety a nic . Teď to trochu šlo , cca tak 5 kg dolů ale zaseklo zase , tak už nevím co ještě . Jinak na procházky chodila též hodně , ale váha mě od toho ne šla dolů 😂

lauriak
Včera v 09:35

Hubla jsem po kazdem porodu. Jedine co funguje je zdrava strava a cviceni. Nic lepsiho nevymyslis.
Zadne caje, tabletky, kapky a pod. nefunguji - to by byli hubeny vsichni.
Ja jsem si nastavila jidlo 4x za den, po 6 uz nejim, chodim 2-3x tydne behat (s kocarkem). Ku kazdemu jidlu kopec zeleniny nebo nejake ovoce. Zaradit proteiny - tvaroh, tuniak, kureci prsa, vajicka a pod.
Muzes zkusit kaloricke tabulky - mne nesedli, ja jsem nesplnila ty kolecka nikdy, presto hubnu. Nebo se porad a chatgpt, on umi vytvorit hezky jidelnicek.

aselluska
Dnes v 18:50
@lauriak

Hubla jsem po kazdem porodu. Jedine co funguje je zdrava strava a cviceni. Nic lepsiho nevymyslis.
Zadne caje, tabletky, kapky a pod. nefunguji - to by byli hubeny vsichni.
Ja jsem si nastavila jidlo 4x za den, po 6 uz nejim, chodim 2-3x tydne behat (s kocarkem). Ku kazdemu jidlu kopec zeleniny nebo nejake ovoce. Zaradit proteiny - tvaroh, tuniak, kureci prsa, vajicka a pod.
Muzes zkusit kaloricke tabulky - mne nesedli, ja jsem nesplnila ty kolecka nikdy, presto hubnu. Nebo se porad a chatgpt, on umi vytvorit hezky jidelnicek.

@lauriak kolečka na tabulkách jsem taky neplnila. Jsem zvyklá jíst, nemám problém s většími porcemi, ale když si dám tolik zeleniny co mám mít, tak už jsem plná a nesním ostatní. Cvičila jsem 3-4 týdně, posilování, kardio a nic. Po prvním jsem měla ještě míň než teď těhotenstvím, po druhém to nejde. Naopak jsem ještě přibrala 🤦🏼‍♀️ doktorka mi řekla, že se musím více hýbat. Tak asi jedině v noci 😏