icon

Jaké legíny na běhání doporučujete pro pevné bříško?

jittuli
21. dub 2025

Prosím doporučíte někdo legíny na běhání, aby fest držely a neklouzaly přes břicho (čti špek 😆) dolů? 😆 zkusila jsem asi troje levnější s vysokým pasem a všechny mi padají dolů. Teď jsem teda ochotná zainvestovat (do 1500,-), ale ráda bych něco osvědčeného.

simkrk
21. dub 2025

Já objednávám leginy myprotein... Nevim jestli jsou psané jako vysoké, ale ja je prostě nad pupík mám..
Krásně tvarujou postavu, je to pekny, pevny material.. Nosim je skoro nonstop a i po letech člověk na nich nepozná že by byli obnosene😊

drep
21. dub 2025

@jittuli já mám velký rozdíl mezi pasem a boky (čti široká prdel a úzký pas), takže padání v pase je můj obvyklý boj. Nejlíp mi sedí Pura Vida (mají hodně širokou tu gumičku v pase, je zároveň pevná a drží) a Utopy (ty nemají tu moderní širokou, ale užš a pevnou a drži mi osobně asi úplně nejvíc)

dandaa
22. dub 2025

Hodně sportuji, legín mám desítky a nejvíce mi sedí od Exalted a Under Armour . Jestli ti leze guma/pas dolů tak máš špatně zvolenou velikost- ber větší . Běžně nosím velikost S a občas leginy vezmu M, každá značka se liší a je potřeba pořádně vyzkoušet.

squezy
22. dub 2025

@jittuli lelosi? Ale nemám vlastní zkušenost,ale vim, že dost holek je nosí

jittuli
autor
22. dub 2025

@simkrk díky, ale nějak mě odradil ten styl webu kde musíš zadat kód “rychle” aby ses dostala k reálné ceně 😀 a vypadá to že posílají jen ze zahraničí?

@drep Puravida jsou na mě moc divočina a web taky nepřehledný, ale Utopy objednáno 💪 česka značka, žádné falešné slevy, snad to klapne 😀

@dandaa diky, UA jedny mám a taky mi padají, je fakt že jsou to nejake levnější. Exalted jsou uz mimo moje cenové limity 😀

@squezy na Lelosi mam averzi skoro stjeně jako na snuggs 🤣 ale diky!

simkrk
23. dub 2025
@jittuli

@simkrk díky, ale nějak mě odradil ten styl webu kde musíš zadat kód “rychle” aby ses dostala k reálné ceně 😀 a vypadá to že posílají jen ze zahraničí?

@drep Puravida jsou na mě moc divočina a web taky nepřehledný, ale Utopy objednáno 💪 česka značka, žádné falešné slevy, snad to klapne 😀

@dandaa diky, UA jedny mám a taky mi padají, je fakt že jsou to nejake levnější. Exalted jsou uz mimo moje cenové limity 😀

@squezy na Lelosi mam averzi skoro stjeně jako na snuggs 🤣 ale diky!

@jittuli kód rychle? 😁🙈 Jo posilaji ze zahraničí myslim, ale peníze si ztrhnou až když mate zboží doma 😊 a vždy vše přišlo jak mělo 😊 ja si je nemůžu vynachválit, i kvalila mikin, sportovních podprsenek... Mikiny několikrát prané ale stále bez zmolku 😊 hlavně super je, že jsou i slevové kódy.. Takže kolikrát jsem leginy měla i za 400kc..😁

koki88
24. dub 2025

@jittuli já můžu za sebe určitě doporučit legíny z GymBeam. Teď stojí kolem 800,- já jsem koupila v akci za 500,-. Hned jak budou v akci zase jsem připravená zakoupit všechny barvy 😁😁😁 mají v pase zevnitř takové gumové puntíky, které se přisaji na tělo. Je to úžasný https://gymbeam.cz/damske-leginy-limitless-s-vy...

podaji
24. dub 2025

Hele a zkoušela jsi obyc decatlon? Běhám dost, břicho teda teda nemám spíš opačný problém...většina legin na sport mají v pase nejen gumu ale tkaničky na zavazovani a jsou s vysokým pasem

jittuli
autor
24. dub 2025
@podaji

Hele a zkoušela jsi obyc decatlon? Běhám dost, břicho teda teda nemám spíš opačný problém...většina legin na sport mají v pase nejen gumu ale tkaničky na zavazovani a jsou s vysokým pasem

@podaji nezkoušela, co jsem se tam dřív dívala tak ty s vyšším pasem byly taky kolem 800,- a to se mi zdálo moc 🤣 tak mam troje levné po 300,- které mi padají 😀 debil no.

jittuli
autor
24. dub 2025

A btw tady se mění názvy příspěvku? 😳😳 jsem do názvu nic o pevném bříšku rozhodně nepsala 🤣🤣

simkrk
25. dub 2025
@jittuli

A btw tady se mění názvy příspěvku? 😳😳 jsem do názvu nic o pevném bříšku rozhodně nepsala 🤣🤣

@jittuli to se teď musim smát 🤣🤣

krisstina93
25. dub 2025
@koki88

@jittuli já můžu za sebe určitě doporučit legíny z GymBeam. Teď stojí kolem 800,- já jsem koupila v akci za 500,-. Hned jak budou v akci zase jsem připravená zakoupit všechny barvy 😁😁😁 mají v pase zevnitř takové gumové puntíky, které se přisaji na tělo. Je to úžasný https://gymbeam.cz/damske-leginy-limitless-s-vy...

@koki88 zrovna gym beam jsou za mě úplně nejhorší, žádné mi nikdy nepadaly víc 😂 i nejmenší velikost mi byla strašně volna v pase a každou chvíli sem to tahala nahoru.
Za mě nejlepší asi Nike.

koki88
25. dub 2025
@krisstina93

@koki88 zrovna gym beam jsou za mě úplně nejhorší, žádné mi nikdy nepadaly víc 😂 i nejmenší velikost mi byla strašně volna v pase a každou chvíli sem to tahala nahoru.
Za mě nejlepší asi Nike.

@krisstina93 já jiné nekupovala,narazila jsem na tyto s tím pogumovaným pasem a to vám nemá šanci spadnout,jakoby se to přisálo na kůži. Mě také padají všude všechny 😄😄😄ale u těchto konkrétně jsem velmi spokojená,taky by jste byla to vám můžu zaručit 👌

koki88
25. dub 2025
@krisstina93

Za mě nejlepší asi Nike.

@krisstina93 opravdu top 👍

j.a.n.i
16. kvě 2025

Mam obyc z Lidlu a nepadají...

jittuli
autor
16. kvě 2025
@j.a.n.i

Mam obyc z Lidlu a nepadají...

@j.a.n.i z Lidlu mám a padají právě.. ale je možné že mám špatnou velikost jak psal někdo tady výše

elesse
16. kvě 2025

Za poslednich 15 let ma podle me jeden z nejlepsich pomeru cena vykon Litex. Leginy mam roky a drzi paradne