icon

Je tu někdo na běhání na Praze 6?

tlapka77
7. črc 2015

Ahoj, je tady některý běžec - neběžec (spíše ten neběžec 😉 ), který by se chtěl rozběhat? Hledám parťačku, protože samotná si hledám výmluvy. Ideální Praha 6 (Ladronka, Šárka, Hvězda,... běžeckých možností je tu spoustu).

slunickova123
7. črc 2015

Ahoj, ja bych chodila klidne, jsem teda z dejvic a chodim obcas behat do stromovky... sarka a ladronka jsou pro me trochu na behani z ruky;(

spaghi
21. srp 2015

Ahoj, chodim behat do Sarky a do Hvezdy, nekdy sama, nekdy s kamaradkami, tak se muzes pridat 😉

domorodka
21. srp 2015

@slunickova123 Dejvice zde 😉 taky bych ráda začla zas běhat... Můžem to někdy zkusit ?

slunickova123
22. srp 2015

Domorodka: urcite muzem, akorat ted jsme na prazdninach jeste. Treba nekdy v zari? Kde zhruba bydlis v dejvicich?

domorodka
22. srp 2015

@slunickova123 jsem koukala k tobě,a ty tu nemáš žádné foto viď...
písnu IP 😉

tlapka77
autor
28. srp 2015

@spaghi Ahoj, jak tak koukám, tak ty už ale budeš asi někde s během...já jsem spíš takovej indiánskej běžec a nerada bych někoho zdržovala 😉

spaghi
28. srp 2015

@tlapka77 tak sama beham cca 6:30/km, ale s kamaradkami behame na pohodu, takove konverzacni tempo, kdyz nekdo z nas nemuze, zpomali se nebo prejde do chuze, takze zadny problem 😉 a odkud jsi?

tlapka77
autor
28. srp 2015

@spaghi Já mámtempo vyloženě vycházkové - 9.10 😔 Bydlím na Věrníku.

spaghi
28. srp 2015

@tlapka77 tak az zase nekdy pobezim do Hvezdy, tak dam vedet a muzeme se setkat u brany od Holecku a dat par kolecek 😉 nevim, jak jsi na tom casove, me obcas pohlida i dopoledne tchyne a muzu vybehnout, napr. mezi 9-10 hod.

marzik
22. čer 2016

@slunickova123
Ahojky, Bydlím hned u Dejvické, ráda bych chodila běhat i s nějakou běžeckou kolegyní 🙂
Je to ještě aktuální? 🙂

marzik
22. čer 2016

@domorodka Ahojky, Bydlím hned u Dejvické, ráda bych chodila běhat i s nějakou běžeckou kolegyní 🙂
Je to ještě aktuální? 🙂

spaghi
22. čer 2016

@marzik chodim obcas do Sarky nebo Hvezdy 🙂

marzik
23. čer 2016

@spaghi Pro mě je to docela dál, ale tak zkusila bych to. Pointa je v tom, že jsem běhala tak před rokem, dvěma hodně. Pak jsem dost přibrala a běh trochu ustal. Nevím jak moc bude vyhovovat moje tempo. Ale zkusím se co nejvíce přizpůsobit. Kdy běháš? 🙂 Já večer.

spaghi
23. čer 2016

@marzik taky hlavne spis k veceru, kdyz mam tady mamku, tak i pres den, je to ruzny 🙂