icon

Krém na promaštění kůže. Co použít při hubnutí?

2. čer 2025

Čauky holky , používáte nějaký krém na promaštění kůže při hubnutí ? Přemýšlím , že bych si mazala břicho , stehna a paže . Jen nevím jestli stačí třeba indulona , bambucke máslo nebo něco čím by jsem třeba podpořila aby se kůže stahovala při hubnutí . Nebo nějaký speciální krém nebo olej ? Možná to je taky blbost a nic nepomůže 😄 díky 🙂

cilkat
2. čer 2025

Vyloženě na stahování kůže ti asi žádný krém nepomůže, ale možná tě při promazávání bude víc bavit sledovat pokroky ... a možná tím třeba rozhýbeš limfu v podkoží a tak. Ale vzala bych cokoliv, co ti bude příjemné. Byď vyloženě nějaký masážní olej, nebo klidně to bambutské máslo či indulonu. Myslím, že je to fakt mnohem víc o té mechanické masáži, než krému samotném.

autor
2. čer 2025
@cilkat

Vyloženě na stahování kůže ti asi žádný krém nepomůže, ale možná tě při promazávání bude víc bavit sledovat pokroky ... a možná tím třeba rozhýbeš limfu v podkoží a tak. Ale vzala bych cokoliv, co ti bude příjemné. Byď vyloženě nějaký masážní olej, nebo klidně to bambutské máslo či indulonu. Myslím, že je to fakt mnohem víc o té mechanické masáži, než krému samotném.

@cilkat díky , něco vyberu. Já někde zaslechla , že když se kůže maže lépe se stahuje. Bohužel jsem to neslyšela celé 🤦

diaxi
3. čer 2025

V podstatě je to asi jedno, hlavně když něco používáš pravidelně 🙂

cilkat
3. čer 2025

Ono jo, zdravá kůže je pružnější. A tomu zdraví se dá pomoct krémem, který ti "sedí". Ale fakt to klidně může být obyčejná indulona nebo olej, protože jde primárně o to, aby to bylo mastné, že. Ale zázraky nezvládne žádný krém, no.

autor
3. čer 2025
@cilkat

Ono jo, zdravá kůže je pružnější. A tomu zdraví se dá pomoct krémem, který ti "sedí". Ale fakt to klidně může být obyčejná indulona nebo olej, protože jde primárně o to, aby to bylo mastné, že. Ale zázraky nezvládne žádný krém, no.

@diaxi
@cilkat děkuji , budu mazat každý den aspoň pro svůj dobrý pocit ☺️