icon

Odvodňovače při hubnutí. Máte zkušenost?

jana5382
31. bře 2025

Zdravím,
brala jste některá odvodňovač při hubnutí? Užívám od fitprotein, nemyslím si, že to dělá nějaké zázraky, na wc chodím jako předtím, jen nemám pocit tak nafouklého břicha. Zajímalo by mě, jestli se něco děje po vysazení? Přibírání, otoky. Díky za info

budouci_maminka
31. bře 2025

K cemu odvodnovac? Zamer se na stravu a cviceni, pohyb, psychiku a na nejake odvodnovace se vykasli. A jestli potrebujes nutne dat prebytecnou vodu pryc, zajdi si do sauny..

felis
31. bře 2025

@jana5382 ahoj, za must have je určitě pitný rezim... prostě pít pravidelne ty 2-3 litry ideálně vody. Jakmile totiž nepijes pravidelne nebo pijes málo, tak telo má tendenci si vodu ukládat na horší časy.
Zkusila jsi i bylinky? Kopřiva, petrzel, jalovec, eleny caj, borůvky a brusinky... můžeš si je natrhat, koupit jednotlive anebo jako směsi.
A co ledviny a játra? Fungují jak mají? Otoky mohou znamenat i jiný zdravotní problém.

jana5382
autor
31. bře 2025

@felis já jsem otoky ani nic podobného neměla, jen jsem měla pocit stále nafouklého břicha. Jim zdravě a i pohyb tam je, jinak jsem zdravá, vše je v pořádku. Piju dostatečně, jen jsem to prostě chtěla vyzkoušet jako doplněk. A právě mě jen zajímalo po vysazení, aby to nemělo pak nějaký vedlejší účinky

yuuna
8. dub 2025

@budouci_maminka sauna funguje?
Cvičím ale z jednoho důvodů se mi nedaří odvodnit tělo