Příčina nárůstu váhy při pravidelném cvičení a zdravé stravě?
Dobrý den, denně cvičím 40 minut, zdravé se stravuji a miluji pohyb, dlouho jsem se nevážila až nedávno a zjistila jsem, že jsem přibrala celých šest kilo.
Tak se teď desim, jak je to jen možné, když pravidelně posiluji, jak na břicho, tak na ruce, s činkami, cardio a tak dále.
Máte někdo podobné zkušenosti? Popřípadě nějaký tip jak se toho zbavit? 😀
Děkuji, v příloze zasílám svou fotku.

Běžné, svaly jsou těžší než tuk.
Hubne se vždy na centimetry, nikdy ne na kila.
Tak pokud sis třeba nenechala dát nějaké hormonální tělísko, které může způsobit problémy, tak to taky vidím na svalovou hmotu 😉 Spíš si nechej změřit to, složení těla, cukry, tuky, bílkoviny a pak se podle toho zorientuj B-)
Svaly. Kdyz jsem byla hubena a osvalena, mela jsem skoro 80kg. Pritom jsem driv vážila pod 80,
Hodne jsem toho zhubla. Ale zacala pak nabírat svaly a zase “přibrala” ale jen na váze. Pritom jsem byla o dost hubenější, vyrysovanejsi atd. Důležitý jsou cm.;)
@marie966 Svaly. Jak už se zde píše.
Slečna nás chce spíš naštvat 😄
@87pavlina jj, očividný fishing for compliments.
No a kromě váhy jsi jinak se svým vzhledem spokojená? Pokud ano, tak váhu neřeš 🙂
Váha není extra vypovídající.😉
Jak psaly ostatní... Nejdůležitější je dobrý pocit ze sebe sama. Pak se měří cm a samozřejmě svaly váží víc než tuk.

No tak kdyz cvicis a hybes se tak nemuzes byt chrastici kostricka potazena kuzi. Potrebujes svaly, a ty neco vazi. Takze neblbni!