Příčina nárůstu váhy při pravidelném cvičení a zdravé stravě?
Dobrý den, denně cvičím 40 minut, zdravé se stravuji a miluji pohyb, dlouho jsem se nevážila až nedávno a zjistila jsem, že jsem přibrala celých šest kilo.
Tak se teď desim, jak je to jen možné, když pravidelně posiluji, jak na břicho, tak na ruce, s činkami, cardio a tak dále.
Máte někdo podobné zkušenosti? Popřípadě nějaký tip jak se toho zbavit? 😀
Děkuji, v příloze zasílám svou fotku.
Tak pokud sis třeba nenechala dát nějaké hormonální tělísko, které může způsobit problémy, tak to taky vidím na svalovou hmotu 😉 Spíš si nechej změřit to, složení těla, cukry, tuky, bílkoviny a pak se podle toho zorientuj B-)
Svaly. Kdyz jsem byla hubena a osvalena, mela jsem skoro 80kg. Pritom jsem driv vážila pod 80,
Hodne jsem toho zhubla. Ale zacala pak nabírat svaly a zase “přibrala” ale jen na váze. Pritom jsem byla o dost hubenější, vyrysovanejsi atd. Důležitý jsou cm.;)
No a kromě váhy jsi jinak se svým vzhledem spokojená? Pokud ano, tak váhu neřeš 🙂
Váha není extra vypovídající.😉
Jak psaly ostatní... Nejdůležitější je dobrý pocit ze sebe sama. Pak se měří cm a samozřejmě svaly váží víc než tuk.

No tak kdyz cvicis a hybes se tak nemuzes byt chrastici kostricka potazena kuzi. Potrebujes svaly, a ty neco vazi. Takze neblbni!