icon

Příčina nárůstu váhy při pravidelném cvičení a zdravé stravě?

marie966
6. únor 2025

Dobrý den, denně cvičím 40 minut, zdravé se stravuji a miluji pohyb, dlouho jsem se nevážila až nedávno a zjistila jsem, že jsem přibrala celých šest kilo.
Tak se teď desim, jak je to jen možné, když pravidelně posiluji, jak na břicho, tak na ruce, s činkami, cardio a tak dále.
Máte někdo podobné zkušenosti? Popřípadě nějaký tip jak se toho zbavit? 😀

Děkuji, v příloze zasílám svou fotku.

Příčina nárůstu váhy při pravidelném cvičení a zdravé stravě?
konidana
6. únor 2025

No tak kdyz cvicis a hybes se tak nemuzes byt chrastici kostricka potazena kuzi. Potrebujes svaly, a ty neco vazi. Takze neblbni!

1pomnenka
6. únor 2025

Běžné, svaly jsou těžší než tuk.

1pomnenka
6. únor 2025

Hubne se vždy na centimetry, nikdy ne na kila.

fioreta
6. únor 2025

Tak pokud sis třeba nenechala dát nějaké hormonální tělísko, které může způsobit problémy, tak to taky vidím na svalovou hmotu 😉 Spíš si nechej změřit to, složení těla, cukry, tuky, bílkoviny a pak se podle toho zorientuj B-)

pampeliska1313
6. únor 2025

Svaly. Kdyz jsem byla hubena a osvalena, mela jsem skoro 80kg. Pritom jsem driv vážila pod 80,
Hodne jsem toho zhubla. Ale zacala pak nabírat svaly a zase “přibrala” ale jen na váze. Pritom jsem byla o dost hubenější, vyrysovanejsi atd. Důležitý jsou cm.;)

marketa1218
6. únor 2025

@marie966 Svaly. Jak už se zde píše.

87pavlina
6. únor 2025

Slečna nás chce spíš naštvat 😄

la_amanita
6. únor 2025

@87pavlina jj, očividný fishing for compliments.

reeeza
6. únor 2025

No a kromě váhy jsi jinak se svým vzhledem spokojená? Pokud ano, tak váhu neřeš 🙂

hennrietta
6. únor 2025

Váha není extra vypovídající.😉
Jak psaly ostatní... Nejdůležitější je dobrý pocit ze sebe sama. Pak se měří cm a samozřejmě svaly váží víc než tuk.