icon

Vyplatí se investovat do prémium verze kalorických tabulek?

Včera ve 12:28

Ahoj, vyplatí se premium verze kalorických tabulek a v čem je to lepší? Případně je nějaký kód na slevu? Děkuji.

palja
Včera v 15:25

@anonym_autor mám tam více makronutrientu, ale stačí i základní verze. V té placené nejsou reklamy, mě jí proplatí pojišťovna. Kód na slevu nevím.

autor
Včera v 15:56
@palja

@anonym_autor mám tam více makronutrientu, ale stačí i základní verze. V té placené nejsou reklamy, mě jí proplatí pojišťovna. Kód na slevu nevím.

@palja VZP asi ne, že?

palja
Včera v 16:13
@anonym_autor

@palja VZP asi ne, že?

@anonym_autor to nevím, mám VoZP. Ale zase to není na rok taková částka, která by mě zruinovala 🙂

cilkat
Včera v 17:31

Za mě jedna z mála věcí, za kterou ma smysl si platit, je, aby aplikace umělá zapisovat kalorie z fotky. Což myslím zrovna ty tabulky neumí ani v prémiové verzi. Jinak počítání stopovych prvků a podobně, což v premiu je, je myslím zbytečné.

autor
Včera v 18:59
@cilkat

Za mě jedna z mála věcí, za kterou ma smysl si platit, je, aby aplikace umělá zapisovat kalorie z fotky. Což myslím zrovna ty tabulky neumí ani v prémiové verzi. Jinak počítání stopovych prvků a podobně, což v premiu je, je myslím zbytečné.

@cilkat Máte tip na zapisování z fotky?

mondeluz
Včera v 19:21
@palja

@palja MJT30

palja
Dnes v 06:56
@mondeluz

@palja MJT30

@mondeluz na ten kód se ptala autorka 🙂

strom14
Dnes v 18:40
@anonym_autor

@anonym_autor ja pouzivam cronometer

cilkat
Dnes v 19:48
@anonym_autor

@anonym_autor Bohužel ne. Zatím jsem se vždy zasekla na tom, že jsem líná platit.

lovemusicsun
Dnes v 20:20

Přesně nevím jaký je rozdíl, ale už jen kvůli těm reklamám se mi vyplatí těch par stovek na rok dát. Vím, že se dá sledovat třeba cukr, to v základní verzi myslím nejde. Nejvíc používám zápis přes čárový kód. A plusem rake samozřejmě je, že ty kalorické tabulky nějakým způsobem podpořím, přece jen je za tím hodně dobré práce.