Vyplatí se investovat do prémium verze kalorických tabulek?
Ahoj, vyplatí se premium verze kalorických tabulek a v čem je to lepší? Případně je nějaký kód na slevu? Děkuji.
@anonym_autor mám tam více makronutrientu, ale stačí i základní verze. V té placené nejsou reklamy, mě jí proplatí pojišťovna. Kód na slevu nevím.
@palja VZP asi ne, že?
Za mě jedna z mála věcí, za kterou ma smysl si platit, je, aby aplikace umělá zapisovat kalorie z fotky. Což myslím zrovna ty tabulky neumí ani v prémiové verzi. Jinak počítání stopovych prvků a podobně, což v premiu je, je myslím zbytečné.
Za mě jedna z mála věcí, za kterou ma smysl si platit, je, aby aplikace umělá zapisovat kalorie z fotky. Což myslím zrovna ty tabulky neumí ani v prémiové verzi. Jinak počítání stopovych prvků a podobně, což v premiu je, je myslím zbytečné.
@cilkat Máte tip na zapisování z fotky?
Přesně nevím jaký je rozdíl, ale už jen kvůli těm reklamám se mi vyplatí těch par stovek na rok dát. Vím, že se dá sledovat třeba cukr, to v základní verzi myslím nejde. Nejvíc používám zápis přes čárový kód. A plusem rake samozřejmě je, že ty kalorické tabulky nějakým způsobem podpořím, přece jen je za tím hodně dobré práce.

@anonym_autor mám tam více makronutrientu, ale stačí i základní verze. V té placené nejsou reklamy, mě jí proplatí pojišťovna. Kód na slevu nevím.