Kdy začít dávat na dudlík med?
Ahojky mamky🙂
chtěla jsem se zeptat od jakéhu věku jste začli dávat vašemu broučkovi na dudlík med??
chtěla jsem se zeptat od jakéhu věku jste začli dávat vašemu broučkovi na dudlík med??

•
23. led 2008veru med nikdy.po prve je silny alergen,po druhe do jedneho roka sa vobec nema davat a po tretie,budes po kazdom raze umyvat zuby?vidavam "sikovne"mamicky ked chcu mat pokoj,strcia cumlk do medu,ale cumlik ma sluzit na ukludnenie,nie na jedenie.keby niekto dal mojmu cumel s medom,ruky mu odtrhnem!!!
0
to nemuze myslet vazne nekdo v dnesni dobe po vsech tech zkazenych zubech z dob kdy sme byli male🙂)nikdy by me to nenapadlo to davat ,mamina mi davala porad abych byla potichu ono se nad tim uvazuje pac dite zrejme rve atd aby bylo v klidu ale na to jsou lepsi zpusoby nez mu znicit zaludek zuby a jeste ho vystavit alergii kor v dnesni dobe.ja myslela ze to delaji stare babicky a ne mlade holky co maji informace 😃 med ne!pochovat pomazlit
f.nina:a videla jsi nekdy zuby po cucani medu?vis jak to zadelava na problemy?ono to nemusi rozezrat zoubek hned ale prej se to nejak dostane do sliznice a pomalu zevnitr rozerira rikala mi to zubarka ,nase malicka nikdy nemela spatne zuby ale pred par mesici mela vic sladkeho nez bylo zdravo ma prvni plombicku spatne sme cistili a ty kokyna!rikala ze je lepsi snist kousek cokolady nez neco cucat a lizat dele.ted uz davam majzla a liskam se za to ze jsem malo dusledna.ja vim ze je to nekdy na palici kdyz decko rve ale tohle se hrozne osklive muze vratit casem a ta bolest je desna.
Začni psát odpověď...

Odešli