18měsíční syn nemohl ráno chodit, stalo se vám to?
Prosím pomoc můj syn 18M,v noci se pořád budil s pláčem dala jsem mu dudlík a zapsal ale bylo to celou noc,ale lezou mu špičáky tak jsem si myslela,že je to tím.Ale ráno když vstal nemohl vůbec na nožičky,vždy běhá jak ďas a dnes nic nemohl ujít ani jeden krok a spadl.Pak se ale najedl a bylo to dobrý,rozchodil to.Ale dost mě to vystrašilo,je sice fakt že nespí zakrytí protože se vždy odkope a navíc si vyhrnul tepláčky že měl celou noc lýtka venku tak myslíte,že to mohl mít jen prochladlé?? stalo se vám to? Děkuji
Neležel nějak krkolomně, že by se mu třeba přebrněly nožky? Jednou jsem se vyděsila, když jsem ráno při probouzení nahmatala něčí ruku, manžel tou dobou nebyl doma. .. a byla to moje naprosto přeleželá ruka, kterou jsem necítila ještě dobu, pak začala brnět, ale v pořádku byla až možná za hodinu. Pro jednou bych to u tvého malého neřešila, až kdyby se to opakovalo, navštívila bych dr.
Dcerka nemohla cgodit vubec,mela 18 mes a ze ji boli noha. Mudr zjistil nejaky vypotek v kycli, nesmela pak nekolik tydnu, mozna 14 dni, uz nevim, chodit...ale ja bych sla urco poradit se k mudr.
Že by si přeležel nohy, to se mi nezdá. Třeba ruku, ucho ... to se u nás stalo.
Na spaní dopročuju teplejší fleecové pyžamo nebo děts. spacák, dcera v něm spí doteď 😉
S nohama určitě na kontrolu, na ortopeda je asi příliš malý.
Stalo se mi to u mojeho, před pár měsíci (teď má 2,5). Ale nevybavuju si jaká byla noc. Každopádně taky spí odkopaný a bez ponožek. Taky nemohl jakoby došlápnout, nechtěl abych ho vůbec dávala na zem, udělal dva kroky a sednul si a brečel. Druhý den bylo už všechno v pořádku (teď si nejsem jistá jestli to tak měl ráno nebo po odpoledním spaní). Je možné že si něco přeležel, mohl mít křeč v noze nebo mravenčení. Od té doby se to nestalo už.

@luciiet jdi k pediatrovi,Já bych určíte šla. hele teď mu je třeba ok,ale kdo ví jak mu bude zase večer a nebo čim to bylo způsobeny. přeji Hodně štěstí ✌✌✌