icon

Celková anestezie (zuby) u dětí v Brně. Máte zkušenosti?

lidija1234
20. čer 2025

Bohužel mi nezbývá nic jiného než jít s malým do dětské nemocnice na ošetření zubů v celkové anestezii. Ráda bych chtěla znát zkušenosti jiných maminek 🙏
U zubařky je už neosetritelny a má snad každý už na všech zubech......bohužel ambulance kterou jsem si našla a byla bych spokojená není hrazena pojišťovnou a ošetření by nás vyšlo minimálně na 40 tisíc..
Máte prosím některé zkušenosti s dětskou nemocní?

leslieth
20. čer 2025

@lidija1234 moje kamarádka byla se synem v dětské na trhání kazových zoubků v celkové anestezii. Říkala, že vše bylo v pohodě, jen po zákroku synovi nevěřily, že má nějaké bolesti (sestřičky).

squezy
21. čer 2025

@lidija1234 nemám zkušenost s tvou ambulanci,ale se 4 letym synem jsme byli na celkové anestezii v Benešově. 2 hluboké kazy na petce stolicce,na každé straně jeden. 2 roky zpět, anestezie na skoro 90min,22 tis. Nelituji,probudil se do pohody,2 hodiny jsme tam ještě pobyli a pak po svych odešel a měl to správené.

andelka
21. čer 2025

S nemocnicí ne, u nás dávali šílené termíny a celkově to tam není tak komfortní, takže jsme šli do nové kliniky co máme blízko domu, v březnu konzultace, v květnu zákrok. anestezie na 1,5h, dva zuby trhali, další spravovali ( chodíme k dr pravidelne, ale ty 4 a 5 jsou prostě prokleté, strašně si s nimi za 1,5 roku užil a my s nim), v 9 nastup v 12:30 jsme byli doma. Ale platili jsme 36 tis.

lidija1234
autor
22. čer 2025

Ano na soukromé klinice jsme byli taky ale jak říkám nemáme na to peníze takže nám zbývá pouze nemocnice proto bych chtěla retence nejlépe někoho kdo tam byl jestli byl spokojený s přístupem doktorů

veroniquecz
22. čer 2025
@lidija1234

Ano na soukromé klinice jsme byli taky ale jak říkám nemáme na to peníze takže nám zbývá pouze nemocnice proto bych chtěla retence nejlépe někoho kdo tam byl jestli byl spokojený s přístupem doktorů

@lidija1234 my půjdeme za dva měsíce. Čekačka byla skoro 9 měsíců. Můžu dát pak vědět.

lidija1234
autor
23. čer 2025
@veroniquecz

@lidija1234 my půjdeme za dva měsíce. Čekačka byla skoro 9 měsíců. Můžu dát pak vědět.

@veroniquecz to budete moc hodná 🙏ano vím že ta cekacka je tam hrozná. Máte už informace jestli můžete být u uspání než půjde na sál ? Klidně mi napište SZ 😊