Červené malinké skvrny na zádech a bříšku. Jsou to potničky?
Holky, rano jsem našla červené malinké skvrnky dítěti na zádech a bříšku. Nevím vůbec co to je. Přijde mi to jako potničkx ale nevim nevím no. A teď si vzpomínám že jsem dala nové oblečení z obchodu, nevyprané, dítěti. Nemůže to být tím?

@lilianapul30 teď jsem si všimla že to má dokonce na čele
Myslím, že by to mohlo být tím. Uvidíš, jak se to bude vyvíjet.
@lilianapul30 to dá někdo kojenci na holou kůži nevyprané oblečení z obchodu?! Nezlob se na mě, ale to je fakt hnus 🤢
@aneta_v Bohužel už se stalo, člověk si to prostě někdy neuvědomí a hází do skříně to co mu přijde pod ruku
@aneta_v A nemysli si že mně to naštve. Strašně moc si vyčítam jak jsen pitomá
@aneta_v už se stalo, hlavní je, že si to maminka uvědomila. I dnes, i když je syn větší, tak občas zmatkuji jak v 6nedělí...
@aneta_v ty si chytra tobe se asi nix nestalo vid?takove matky jako jsi ty pokud mas dite bych nechtela.me se taky stalo par veci no a co....boze muj
@lilianapul30 Potničky, pokud jsi nezaznamenala zvýšenou teplotu, průjem nebo únavu (to by pak mohla být číselná nemoc, jak přijde, odejde - jen bacha na případnou infekčnost). Může to být i reakce na nevypraný materiál, kort jestli to není 100 % bavlna.
@bublinkakocicka Nechci se hádat, jen tedy mně by se to taky nestalo, protože mam systém - cokoliv novýho hážu rovnou do koše na prádlo se špinavým oblečením, cedulky ustřihávám až u pračky. Použité oblečení mám v krabici bokem od čistého oblečení. Tím nechci tvrdit, že jsem dokonalá matka, to rozhodně nejsem, jen dát tip, jak tomu příště předejít.
@bublinkakocicka prase fakt nejsem, sorry jako
@aneta_v proc prase?jezisi tak jednou nevyprala pradlo no a co jakotobe se nikdy nic nestalo co?neverim ani nos mezi ocima..
@bublinkakocicka ne, tohle se mi opravdu nikdy nestalo. Ani u mě, natož pak u dítěte. Určitě jsem nikdy nepřehlédla to, že odtrhávám cedulku a oblékám. Prostě ne. A omylem se to udělat teda fakt nedá

@lilianapul30.