icon

Chrapot u 8.měsíčního mimi. Jak se ho zbavit?

jmalko
10. srp 2009

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak vyléčit chrapot u 8. měsíčního syna. Včera se koupal chvilku v bazénku, asi ofoukl a ráno už nemohl skoro "mluvit". Poradíte mi nějaké "zaručené" recepty na zaléčení, abychom nemuseli hned k doktorovi? Předem děkuji za odpovědi.

mousunek
10. srp 2009

malej mi takhle ochraptil taky v 8 mesici a doktorka mi poradila sirup na kasel a teply caj

jmalko
autor
11. srp 2009

mousunek: děkuji za tip 🙂

mousunek
11. srp 2009

jojo za malo nam to pomohlo, tak snad vam to pomuze taky

tytyta
11. srp 2009

Jé,my jsme zrovna taky včera začaly chraptit.Ale čaj nepijem,natož teplej 🙂 ,jenom vodu.Tak pak ten sirup.Chvilku to nechám a uvidim,třeba se to srovná samo,proč hned do ní ládovat léky 😉

jmalko
autor
11. srp 2009

To já si taky říkám, že by to mohlo odeznít samo ... ještě asi počkám, tak den dva a uvidí se, kdyžtak nějaký ten sirup vyzkouším ... před chvílí jsem totiž četla na netu, že by to nemuselo být pouze nachlazení, ale mohlo by to prý být i z horka a to by pak byl sirup "zbytečný". Nevím, nemám s tím žádné zkušenosti.

mousunek
11. srp 2009

jsem cekala taky pak se nam k tomu pridal kasel

mousunek
11. srp 2009

a ze sucheho vzduchu to byt muze to urcite jo byva z toho i ryma

tytyta
11. srp 2009

to spíš vidim na to horko,uvidíme 🙂

ssaara
11. srp 2009

My měli ten samý problém kolem 8.měsíce,doktorka mi poradila tabletky Homeovox,jsou volně prodejné v lékárně. Dávkovala jsem 1/2 tabletky ráno a večer,vždy rozpustit na lžičce vody. Asi 3.den bylo po problému.