icon

Co dělat při objevení krve v oku u dítěte?

4. zář 2022

Moc se omlouvám, jestli to je blbost. Teď jsem si toho všimla a vůbec nevim kde se mu to vzalo, nebo co to je. Jinak není zvýšeně plačtivej, netře si oko, nepocitam, že jde o život ohrožující stav.) ale volala jsem na dětský do nemocnice, odkazali mě na oční a oční má jen do pátku. Netušíte o co by mohlo jít? Mám to nechat, nebo vyplachovat? Přišlo mi, že mu to občas po očičku zacestuje ale vždycky jen v okruhu toho vnitřního koutku. Moc děkuju.

Co dělat při objevení krve v oku u dítěte?Co dělat při objevení krve v oku u dítěte?Co dělat při objevení krve v oku u dítěte?
atraps
4. zář 2022

pravdepodobne praskla zilka, zacne se to vstrebavat, resp. melo by. .muzes vykapnout ophtalmoseptonexem. uvidis zitra.. jak dlouho to ma ditko?

autor
4. zář 2022

@atraps všimla jsem si toho asi před hodinou.. myslím, že ráno to fakt neměl a je pravda, že před usnutim se hodně zlobil a plakal

atraps
4. zář 2022

pockej do rana, ci se zmensi, zvatsi...

atraps
Autor odpověď smazal
atraps
8. zář 2022

dobry vecer, ako oko u prcka?

autor
9. zář 2022

Nakonec to zmizelo, komunikovala jsem to pro jistotu na pohotovosti a říkali, že to může být usilovným pláčem.) naštěstí. Na oči jsem hrozně háklivá, syn má s nima problémy, v listopadu jde na velký vyšetření jak vlastně vidí a co..🙂 a už jsem se strachovala, jestli se tam náhodou neobjevilo zase něco co by značilo problém.