icon

Co je to za boláky?

misar91
22. kvě 2015

Ahoj maminky. Nevíte co je to za bolaky?začalo to jedním včera a dnes už tam ma 4.nesvedi ho to ale dělá mi to starost.ma to jen na zadečku,plinky furt stejně a když jsme doma ma jen slipecky.děkuji za rady a typy...

Co je to za boláky?
mogwaika
22. kvě 2015

@misar91 Vypadá to jako nežity a jestli to škrábe, tak by se mohly rozlézt. Asi bych s tím radši zašla na kožní nebo k doktorce, jako první pomoc bych mazala Framykoinem

misar91
autor
22. kvě 2015

@mogwaika děkuji,no framykoinem jsem mu to mázla tak uvidíme ráno,jestli se to trošku spraví....doufám že jo...ale od rána se mu to nerozlezlo tak snad jak to rychle vyrašilo tak se to rychle ztratí :-/

mogwaika
23. kvě 2015

@misar91 Taky doufám, nám ženským se občas taky nějaký udělá na intimních místech, dělají se na místech citlivých na zapaření. Když praskne čepička, mělo by se to dezinfikovat a mazat třeba tím Framykoinem, nenechat škrábat a za pár dní budou pryč 🙂

misar91
autor
23. kvě 2015

jojo dneska ráno už to má lepší takže jsem mu to ještě jednou mázla a uvidíme...ale zajimalo by mě proč se m to udělalo.paradoxně když jsem ho začala nechávat doma běhat bez plínky,se mu to udělá :-/