icon

Co může způsobovat opakované zvracení u dětí?

nanakovaaa
10. únor 2026

Ahoj, mám veliké starosti o syna od 25.1. 2026. Kdy se mi poprvé vyzvracel. Bylo to se vším všudy. Horem dolem, jak se říká. Jednou a dost. Dva dny dietní jídlo bez zvracení bez komplikací. Ještě jeden den v pohodě, kdy jedl už vše. A další den 29.1. zase zvracení a průjem. Jednou a dost. Další den 30.1. opět. Od té doby nic. Kdy už jedl i smažené i mléko a vůbec nic. Až teď v pondělí 9.2. ráno opět, ale to byly spíš jen sliny a dnes 10.2. večer - ale to bylo možná z nedodržení diety. Celou dobu byl víceméně doma. 9.2. měl jít do školky, ale dnes jsem mu říkala, že zítra do školky nejde a stejně se vyzvracel. Nedělo se tohle ještě někomu?...co by to prosím mohlo být? Děkuji
U doktorky už vše řešíme...bohužel, bohudík, zatím žádná odpověď co by mu mohlo být...z čeho by to mohlo být

kristyn86
11. únor 2026

Za me je posramocene cele zazivani. Chce to zaradit i probiotika a ja si myslim,ze jste celkem brzy zaradili zpet mlecne a smazene. My ted strevni chripkou prosli a prvni den jsme nejedli,jen pili. Pak suche-rohliky,piskoty,suchary. Dalsi den k tomu treba banan,nastrouhane jablko,ryze s mrkvi. Pak ryze s kurecim masem,nemastny kureci vyvar. Taky jsme to meli ve vlnach,ze treba po 3 dnech nas to zase prohnalo. Ted ok. Ale smazene a mlecne bych delsi dobu nedala,min.tyden,10 dni. Na piti hermankovy caj nebo slaby cerny,mineralka. Voda z kohoutku je tezka na traveni.

nanakovaaa
autor
12. únor 2026

Děkuji..začínáme znovu a pomalu.