Co může způsobovat opakované zvracení u dětí?
Ahoj, mám veliké starosti o syna od 25.1. 2026. Kdy se mi poprvé vyzvracel. Bylo to se vším všudy. Horem dolem, jak se říká. Jednou a dost. Dva dny dietní jídlo bez zvracení bez komplikací. Ještě jeden den v pohodě, kdy jedl už vše. A další den 29.1. zase zvracení a průjem. Jednou a dost. Další den 30.1. opět. Od té doby nic. Kdy už jedl i smažené i mléko a vůbec nic. Až teď v pondělí 9.2. ráno opět, ale to byly spíš jen sliny a dnes 10.2. večer - ale to bylo možná z nedodržení diety. Celou dobu byl víceméně doma. 9.2. měl jít do školky, ale dnes jsem mu říkala, že zítra do školky nejde a stejně se vyzvracel. Nedělo se tohle ještě někomu?...co by to prosím mohlo být? Děkuji
U doktorky už vše řešíme...bohužel, bohudík, zatím žádná odpověď co by mu mohlo být...z čeho by to mohlo být

Za me je posramocene cele zazivani. Chce to zaradit i probiotika a ja si myslim,ze jste celkem brzy zaradili zpet mlecne a smazene. My ted strevni chripkou prosli a prvni den jsme nejedli,jen pili. Pak suche-rohliky,piskoty,suchary. Dalsi den k tomu treba banan,nastrouhane jablko,ryze s mrkvi. Pak ryze s kurecim masem,nemastny kureci vyvar. Taky jsme to meli ve vlnach,ze treba po 3 dnech nas to zase prohnalo. Ted ok. Ale smazene a mlecne bych delsi dobu nedala,min.tyden,10 dni. Na piti hermankovy caj nebo slaby cerny,mineralka. Voda z kohoutku je tezka na traveni.