Co sbalit pro pobyt s kojencem v nemocnici?
Ahojky... V pátek nastupujeme s prckem (6mesicu) na fakultku v Ostravě. Léčba hemangiomu a pobyt na tři noci.
Je to poprvé, co takhle budu s malým v nemocnici a vůbec netuším, na co se připravit...
Poradíte, co s sebou určitě vzít? Kočár asi nemůžu, že?😁 Vzala bych cokoliv, ať je malý v klidu.
Díky za rady ❤️
My jezdili z Ostravy až do Prahy, takže jsem kočárek měla s sebou vždy. Buď jsem ho složila a dala někde do kouta, nebo jiné maminky ho měly před pokojem na chodbě.
V Ostravě jsou takové ty předsíně před každým dvoupokojem, takže tam by to nemusel být problém umístit. Navíc se člověk opravdu nudí, takže pokud zdravotní stav a počasí dovolí, stejně budete trajdat po areálu.
Pro sebe hlavně knihu, tablet nebo něco na zabití času, dítěti taktéž. Nějaké mlsání pro oba, pokud již mládě mlsá 🙂
My jezdili z Ostravy až do Prahy, takže jsem kočárek měla s sebou vždy. Buď jsem ho složila a dala někde do kouta, nebo jiné maminky ho měly před pokojem na chodbě.
V Ostravě jsou takové ty předsíně před každým dvoupokojem, takže tam by to nemusel být problém umístit. Navíc se člověk opravdu nudí, takže pokud zdravotní stav a počasí dovolí, stejně budete trajdat po areálu.
Pro sebe hlavně knihu, tablet nebo něco na zabití času, dítěti taktéž. Nějaké mlsání pro oba, pokud již mládě mlsá 🙂
@uzivatelkapetra Diky. Ty pokoje jsem neviděla ani, takže vůbec nemám představu. Jakmile Dr. řekla, že to je akutní a na pobyt, přestala jsem vnímat.

Já byla v nemocnici se 6m dcerou a o pár let později i se synem. Měla jsem pro miminko pleny, vlhčené ubrousky, krém na zadeček, mycí gel, krém na mazání tělíčka po koupání, dostatek oblečení, přebalovací podložky, látkové pleny (používám je při kojení), hračky, dudlík s klipsem, aby nepadal na zem. Pokud už máte příkrmy, tak ty jsem měla s sebou také. Pro sebe jsem měla oblečení, pantofle, kosmetiku (sprcháč, šampon, kartáček s pastou, nějakou řasenku a tak, hřeben...), jídlo typu musli tyčinky, knížku, časopisy, nabíječku na mobil...
Ohledně kočáru se poraď na oddělení, nevím, jak to tam je. S dcerou jsem byla jen na pozorování, takže ven jsem s ní mimo vyšetření mohla normálně, tudíž kočárek jsem měla a využila. Se synem jsem byla s horečkami a zánětem močových cest a ledvin, tam nehrozilo aby nás pustili na procházku.