icon

Co znamenají červům podobné útvary ve stolici dítěte?

miskamayne
22. říj 2023

Potrebuji poradit. Moje mala, 7 mesicni holcicka, uz ma asi 5ty den v hovinku divne - cervum podobne utvary. Pripominaji mi velmi tenke polopruhledne ryzove nudle. Volala jsem lekarke a ta rekla, ze o cervy nemuze jit a mam prijit az kdyz mala bude mit krev v stolici, teplotu nebo jine potize. Na internetu jsem nasla kopu jinych moznych pricin ale jsem zvedava jestli nema nekdo podobnou skusenost. Mam se bat a jit presto k lekarke? Nebo nehystercit? Poznamka - je plne kojena a uz par tydnu dostava ruzne prikrmy (ovoce, zelenina, maso...). Vsechno bez kousku - jako kase. Stravu jsem tyto dny menila takze to nemuze bejt z bananu nebo podobne... co myslite? (Mam i foto ale to sem radsi neprilozim....)

hankapiiisek
22. říj 2023

@miskamayne já bych asi šla k Dr a trvala na vyšetření.

4formy
22. říj 2023

Klidne dětský roup a postup dr absolutne nechapu!trvejte na vysetreni.

pakeros
22. říj 2023

Můžou to být roupy.Šla bych k lékaři.

qistyna
22. říj 2023

@miskamayne nemuze to byt hlen ve stolici?

pavca1982
22. říj 2023

Nejedla banány?
Jo už čtu nejedla...😉

nagojka
22. říj 2023

Taky mě napadá hlen..neměla malá třeba v poslední době rýmu?syn má ve stolici taky občas hlen když je nastydlý a tečou mu nudle..tím jak je třeba i polyká jsou potom i ve stolici...

sinicka
22. říj 2023

Roupi by ale svěděli a ti červíci se taky hýbou, celkem dost. To by asi zakladatelka poznala. Asi bych pro svůj klid tu stolici nechala vyšetřit. Je fakt, že u mých děcek to hrálo všema barvama a konzistencema tak do 2 let..

palja
23. říj 2023

@miskamayne můžou to být roupy, škrkavky. Dají se chytit i ze špatně omyté zeleniny. Chtěla bych určitě vyšetření stolice. Jak to dr může vědět, když to neviděla. Nemáte doma zvířata? Škrkavky se dají chytit od psa, od kočky..

miskamayne
autor
23. říj 2023

@qistyna Prave nevim...

miskamayne
autor
23. říj 2023

@sinicka Nehybou se prave tak proto jsem byla zmatena...

miskamayne
autor
23. říj 2023

@palja mame pejska :(

veronicka89
23. říj 2023

Podle me to hrotis zbytecne ...