Dítě spadlo a praštilo se o roh: Co dělat?
Ahoj maminky, stalo se to u vás někdy? U nás právě nikdy, proto jsem plašan.. dnes dcerka (4 roky) běžela a spadla na roh stolu a praštila se do ucha, brečela asi jen 2 minutky a klid. Ucho nemá nateklé, má ho jen trošku teplejší a samozřejmě pěkně fialové, jedná se o zadní část dole u náušnic. Jezdí se s tím někam? Myslim MUDr na kontrolu, zda se to ucho nějak neporanilo? Nebo to brát jako klasikou “padavku”.. horečku nemá, apatická taky neni a papá normálně. Jen na to nesmíme šahat, protože jí to bolí. Potřebuji asi jen uklidnit..
Zitra ji raději nechám doma, kdyby náhodou něco třeba ji bolelo nebo tak.
Dekuji holky.

@slecnami Super děkuji mockrát ❤️❤️ jó, byla jsem na nákupu a volal mi chlap, jsem hned letěla domů hotová 😭
Úplně chápu, já jsem taky plašan... 😉 Z té fotky se ale zdá, že má fakt zraněné jen to měkké ouško, což určitě bolí, ale nějak vážněji to nevypadá, tak snad... ❤️🙏
@slecnami Doufám, dekuji za podporu ❤️❤️❤️
asi v pohode, chvili to bude obolavene... my mame treba super doktorku, kdy napr. loni syn vecer se sklanel pro pastelku pod stul a jak daval rychle hlavu dole, tak se prastil primo mezi oci o tu hranu stolu a strasne mu to vyskocilo a nateklo, vypadal jak jednorozec...taky jsem nevedela, jestli si tam nemohl neco prerazit, tak jsem vyfotila, popsala situaci a poslala mudr. pres whatsapp - hned me uklidnila, akorat jsme meli ledovat a druhy den ji dat vedet jak to vypada.. druhy den uz skoro ani pamatka, jen modrinka

Ahojky, chuďátko, myslím, že se spíš lekla a taky ji to muselo dost bolet, ale nemyslím, že by to bylo něco k řešení u doktora, že by měla třeba poraněnou lebku, nebo tak, to se mi nezdá... ✊🍀❤️