icon

Dítě spadlo a praštilo se o roh: Co dělat?

8. led 2025

Ahoj maminky, stalo se to u vás někdy? U nás právě nikdy, proto jsem plašan.. dnes dcerka (4 roky) běžela a spadla na roh stolu a praštila se do ucha, brečela asi jen 2 minutky a klid. Ucho nemá nateklé, má ho jen trošku teplejší a samozřejmě pěkně fialové, jedná se o zadní část dole u náušnic. Jezdí se s tím někam? Myslim MUDr na kontrolu, zda se to ucho nějak neporanilo? Nebo to brát jako klasikou “padavku”.. horečku nemá, apatická taky neni a papá normálně. Jen na to nesmíme šahat, protože jí to bolí. Potřebuji asi jen uklidnit..
Zitra ji raději nechám doma, kdyby náhodou něco třeba ji bolelo nebo tak.

Dekuji holky.

Dítě spadlo a praštilo se o roh: Co dělat?
slecnami
8. led 2025

Ahojky, chuďátko, myslím, že se spíš lekla a taky ji to muselo dost bolet, ale nemyslím, že by to bylo něco k řešení u doktora, že by měla třeba poraněnou lebku, nebo tak, to se mi nezdá... ✊🍀❤️

autor
8. led 2025

@slecnami Super děkuji mockrát ❤️❤️ jó, byla jsem na nákupu a volal mi chlap, jsem hned letěla domů hotová 😭

slecnami
8. led 2025

Úplně chápu, já jsem taky plašan... 😉 Z té fotky se ale zdá, že má fakt zraněné jen to měkké ouško, což určitě bolí, ale nějak vážněji to nevypadá, tak snad... ❤️🙏

autor
8. led 2025

@slecnami Doufám, dekuji za podporu ❤️❤️❤️

petramana
8. led 2025

asi v pohode, chvili to bude obolavene... my mame treba super doktorku, kdy napr. loni syn vecer se sklanel pro pastelku pod stul a jak daval rychle hlavu dole, tak se prastil primo mezi oci o tu hranu stolu a strasne mu to vyskocilo a nateklo, vypadal jak jednorozec...taky jsem nevedela, jestli si tam nemohl neco prerazit, tak jsem vyfotila, popsala situaci a poslala mudr. pres whatsapp - hned me uklidnila, akorat jsme meli ledovat a druhy den ji dat vedet jak to vypada.. druhy den uz skoro ani pamatka, jen modrinka