Hlen ve stolici?

veverka_25
8. čer 2022

Ahoj, omlouvám se za fotku, ale potřebuji radu. Přijde vám ta stolice v pohodě? Nebo je v ní hlen? Je to mé první miminko, dva měsíce plně kojené a nemám s tím zkušenost. Nicméně má i celkem silnou kopřivku a už nevím čím by to mohlo být, kromě ABKM. Myslíte, že by se mohlo o ABKM jednat?

nikishkaaaa
8. čer 2022

@veverka_25 božatko :( jistě že se může/nemusí jednat o ABKM. Doufám, že tak šílený ekzém řešíte s doktorem

inah91
8. čer 2022

Bobek…
Není nic jednoduššího než nasadit dietu aspoň na 14/21 dni a uvidíš…. Kamarádce to zabralo hned, u mě až po vysazeni tuny jiných potravin…
Ale to je ta nejmenší oběť co můžeš zkusit a udělat 💪🙏
Držím palce

sirinfirst
8. čer 2022

Dietu a Hylak.. Hned, včera bylo pozdě.. A na ekzem zinkovku

zlobr
8. čer 2022

Hlen ve stolici znaci casto potravinovou alergii. Nejcasteji ABKM a vejce (hlavne bilek). U meho syna to zabralo 100% Mel sileny ekzem na tvarich a hlen ve stolici. Ja nejdriv vysadila vsechno (jedla jsem nekolik mesicu jen maso a zelenou zeleninu), ale to se ekzem zhorsoval, zjistili mu i sníženou sliznicni imunitu a na to je potreba jist hodne pestre. Takze jsem pak zacala zavadet zpatky a nakonec mu nejvic vadilo mleko a vajecny bilek (coz mu presne zjistili na te alergologii). Na ukazku foto pred rokem a dnes.

zlobr
8. čer 2022

A jeste dodatek...byli jsme i na koznim, tam mi mudr rekla,ze to mam hlavne mazat,ze kuze nesmi vyschnout a ze z jidla to urcite neni🤦‍♀️ byli jsme u ni 1 den pred navstevou alergologie takze jsem ji nemohla oponovat. Napsala samozrejme kortikoidy,po kterych se to na 1 tyden zlepšilo ale po vysazeni to slo do haje. Zacalo mu to silene mokvat,takze jak si to do te doby neskrabal,tak najednou byl cele dny od krve🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😪 silene obdobi!!!

veverka_25
autor
8. čer 2022

@nikishkaaaa samozřejmě s lékařem to řeším, ale nic specifického mi nedal.. kapičky fenistil a bepanthen Sensiderm. Mast na exém zabrala a do 12h se to změnilo na suchá místa, ale stejně se mi to nezdá. Spíše mě právě zajímá ta stolice, zda je to hlen nebo je to normální 🤷🏻‍♀️😞

sanyy22
8. čer 2022

@veverka_25 ty bláho.. Brouček... Přeji brzké uzdravení....🌹

veverka_25
autor
8. čer 2022

@sirinfirst a z důvodu exemu nebo kvůli stolici?

nikishkaaaa
8. čer 2022

@veverka_25 mně se stolice hlenovitá nezdá...

slunea
8. čer 2022

@veverka_25 potravinová alergie způsobuje obojí, řešila bych, aby byla ok i kůže i stolice (i bolesti bříška, zvracení…)

lidija1234
8. čer 2022

@veverka_25 podle fotky bych řekla že tam hlen není nebo možná jenom trošičku. Já řešila hlen několik měsíců byli jsme i na sterech a na nic se nepřišlo s příkrmy to přešlo.

sirinfirst
9. čer 2022

@veverka_25 z té plenky nic nepoznám, jak se to vsákne. My bezplenkujem, takže to znám jinak.. Ale dcera měla s abkm stolici většinou zelenou a napěněnou, hlen jen občas, druhá dcera měla stolici úplně normální a taky abkm (lehké).. Ale ten ekzem úplně jasně ukazuje na něco ve stravě, mléko a vejce bývá nejčastěji.