Horečka po zlomenině. Je důvodem k obavám?
Zdravim,dcera si v sobotu na hřišti pádem zlomila obě kosti v předloktí,rovnáno v narkóze bez řezu. Sádra až po rameno,a moje otázka zní. Ma ted horečku,souvisí to se zlomeninou nebo jsou to dozvuky narkózy? V narkóze byla v sobotu večer 26.4
Mam plašit a jet na pohotovost nebo je to normální? Diky
Narkozou to podle me nebude. Rekla bych spis viroza.
To bude spíš zcela nesouvisející viroza. Na reakci na narkozu je to už velkej odstup. Ze samotný zlomeniny by to fakt bejt nemělo, pokud si výrazně nestěžuje na bolest i přes fixaci sádrou (ale myslím, že kdyby byl problém v ráně takový, že by z toho měla horečku, byla by nejspíš promodralá a oteklá ruka - to, co kouká ze sádry).
To bude spíš zcela nesouvisející viroza. Na reakci na narkozu je to už velkej odstup. Ze samotný zlomeniny by to fakt bejt nemělo, pokud si výrazně nestěžuje na bolest i přes fixaci sádrou (ale myslím, že kdyby byl problém v ráně takový, že by z toho měla horečku, byla by nejspíš promodralá a oteklá ruka - to, co kouká ze sádry).
@cilkat ruka ji boli v miste zlomeniny ,ale ne nejak moc. Nurofen ji pomůže od bolesti. Prsty a hybnost má v pořádku. Vypada to fakt na virózu
Dobrý den holky nevím kam tu napsat ale mám 7 měsíční mimčo a zničehonic v noci začala úplně plakát hořela vyloženě byla vařící měla horečku 40 vůbec nevím co mám dělat
5:26 jsem ji znovu naměřili 39.9 takže vůbec nevím zda bych měla jít ihned na pohotovost
Dobrý den holky nevím kam tu napsat ale mám 7 měsíční mimčo a zničehonic v noci začala úplně plakát hořela vyloženě byla vařící měla horečku 40 vůbec nevím co mám dělat
5:26 jsem ji znovu naměřili 39.9 takže vůbec nevím zda bych měla jít ihned na pohotovost
@chiarapsakova a dali jste něco na sražení horečky? ( Panadol nebo Nurofen? Čípek nebo sirup), dávkování je na krabičce.
@chiarapsakova a dali jste něco na sražení horečky? ( Panadol nebo Nurofen? Čípek nebo sirup), dávkování je na krabičce.
@moly001 ANO dala jsem ji ale na chviličku ji zabere a znova
@chiarapsakova Z ničeho nic a takle malý mimco? Mno, pokud jste ještě nevyjeli, tak teď už asi spíš svého doktora, ale vyrazte. Může to být banální viroza, ale to takle od počítače nikdo neví.
@chiarapsakova Z ničeho nic a takle malý mimco? Mno, pokud jste ještě nevyjeli, tak teď už asi spíš svého doktora, ale vyrazte. Může to být banální viroza, ale to takle od počítače nikdo neví.
@cilkat přesně byla jsem sní a má dcera infekční virozu ale nevím si stejně řady dali ji jenom čípky nic víc nesmí nic jist chudinka mi furt jenom pláče
@cilkat přesně byla jsem sní a má dcera infekční virozu ale nevím si stejně řady dali ji jenom čípky nic víc nesmí nic jist chudinka mi furt jenom pláče
@chiarapsakova Držte se. Snad jak s eto objevilo, tak to i zmizí. Pije aspoň? POkud by v tomhle vedru přestala pít, je to asi na zvážení hospitalizace.
Ja bych zavolala doktorce a zeptala se.
@chiarapsakova Držte se. Snad jak s eto objevilo, tak to i zmizí. Pije aspoň? POkud by v tomhle vedru přestala pít, je to asi na zvážení hospitalizace.
@cilkat Děkuji ano pije ale ne moc je prostě úplně mimo začíná mít i takový šok že nevím co sní
Ja bych zavolala doktorce a zeptala se.
@barumrallyebum Já tam včera byla brali ji krev moc
Krev byla dobrá ale má prostě infekcí jenom čípky a nic víc
@barumrallyebum Já tam včera byla brali ji krev moc
Krev byla dobrá ale má prostě infekcí jenom čípky a nic víc
@chiarapsakova Pokud je to viroza,tak na to se krome leku na srazeni teploty nic jineho nedava.
@chiarapsakova Pokud je to viroza,tak na to se krome leku na srazeni teploty nic jineho nedava.
@kristyn86 No to mne netěší je to hrůza
@kristyn86 No to mne netěší je to hrůza
@chiarapsakova Proste srazet teplotu. Stridat Nurofen,Paralen,muzes trochu chladit treba vlaznou vodou. Vetsinou jsou horecky nejhorsi 3 dny. Neni dulezite jist,ale hlavne pit,kojit atd...Pak by mohlo byt lepe. A u deti ty horecky byvaji vyssi nez u dospelaku.
Holky promiň te že otravuji ale nevíte některá jak do nutit malou nakrmit sunarem pláče mi celý den ma hlad a za celý den vypila jenom jednou flašku

Zapomněla sem dodat že od rána má rýmu a ucpaný nos,muze to byt i začínající viróza?