icon

Infacol pro 14denní miminko, jak často ho podávat?

tabeu
26. únor 2015

Zdravím maminky, můžete mi prosím poradit co se Infacolu týče? Náš 14denní prcek byl dneska z bolení bříška už nepříčetný. Zkoušeli jsme všechno možné a né a né si prdnout. Tak jsem zkusila nasadit Infacol. Akorát si nevím rady s dávkováním. Píšou podávat před každým krmením, ale malý zatím pije hodně často (cca co 2.5 hodiny, občas co 1.5). Podávaly byste ho tak často? Jaké jsou vaše zkušenosti? A jak dlouho ho vlastně podávat?A může se Infacol kombinovat třeba s mastí Pupík? Děkuji

lajla
26. únor 2015

ahojki kombinovat urcite muzes
zkus zacit 6krat denne..a uvidis jaky to bude mit efekt snizit zvysit muzes vzdy podavat muzes dlouhodobe
rektarni rourka-uzasny pomocnik vyuzivala jsem hodne casto i nekolikrat denne a oponovani nekterych maminek že je to navykove-neni-aspon tedy u nas nebylo..a to mam 4deti

lenjii
27. únor 2015

Ano, dávala jsem na střídačku ještě s espumizanem před jídlem, jenže ona byla tak trochu bulimička ☹ Ještě jsme zkusili koupit biogaia, ale blinkala taky a to by se nám trochu prodražilo. Na bolení a koliky trpěla do víc jak půl roku... ☹

tabeu
autor
28. únor 2015

@lajla Děkuji. Dneska už tak neřádil i když bylo vidět, že bříško pořád trochu zlobí, tak snad už to začíná pomáhat.. Rourku jsme včera zkoušeli a nějak to nepomohlo.. Ale možná potřebuji víc cviku, dělala jsem to poprvé a trochu se bála 😕

tabeu
autor
28. únor 2015

@lenjii Víc jak půl roku? Chuděrka malá. To jsem zrovna slyšet teda nechtěla ☹ Nemůžu ho vidět, jak se tak trápí.. Uvidíme jak pomůže Infacol. Ještě jsme dostali SabSimplex, tak pak když tak vyzkoušíme ten..

lenjii
28. únor 2015

@tabeu jj zkuste, ale to pomohlo fakt jen na chvilku. Snad vás to trápit tak nebude !!!!! 😉

lajla
3. bře 2015

@tabeu rourku zavadet pomalinku a vytahovat zatahovat...mimco u toho nesmi rvat takze necim zabavit..je potreba mit mekke brisko at se dostanes co nejdal...nam kolikrat vycuhoval 1-2cm..u prvni mi to taky moc neslo..je potreba ten cvik