Infekce kůže bez zlepšení. Je nutná pohotovostní návštěva?
Pěkný den přeji. Synovi se udělalo tohle na břiše..skrz práci jsem s ním nemohla k Dr a resila s Dr přes telefon a email,řekla že se jedná o nějakou infekcí kůže a poslala framikoin a mazat 4x denně..ale po dvou dnech mazání mi to nepřijde moc změna..jeli by jste případně na pohotovost nebo mě tam pošlou do háje,že nejde o nic vážného? Nemá někdo případně zkušenost o co by se mohlo jednat? První foto včera ráno,druhe foto teď. Plus se mu tedy ještě včera udělala jedná stejná rána o něco níže,ale menší.

Zkus Betadine roztok.Mazat 3 x denně.Na pohotovost to určitě není.Neohrožuje Te to na životě .Spiš se objednej někam na kožní.
Na pohotovost fakt ne (a uz vubec ne z důvodu, že se ti nehodi jit k pediatrovi nebo na kozni v pracovni dobe). Taky hlasuju pro impetigo, nam pomohl Fucidin masticka na předpis - zkusila bych znovu pediatra nebo nejake kožní kde berou bez objednání.
Na doktora to urcite je, na pohotovost ne. Jdete k pediatrovi nebo na kozni, taky si myslim ze je to impetigo a je potreba atb masticka.

Dle fotky impetigo