icon

Infekce kůže bez zlepšení. Je nutná pohotovostní návštěva?

domadomca
1. dub 2025

Pěkný den přeji. Synovi se udělalo tohle na břiše..skrz práci jsem s ním nemohla k Dr a resila s Dr přes telefon a email,řekla že se jedná o nějakou infekcí kůže a poslala framikoin a mazat 4x denně..ale po dvou dnech mazání mi to nepřijde moc změna..jeli by jste případně na pohotovost nebo mě tam pošlou do háje,že nejde o nic vážného? Nemá někdo případně zkušenost o co by se mohlo jednat? První foto včera ráno,druhe foto teď. Plus se mu tedy ještě včera udělala jedná stejná rána o něco níže,ale menší.

Infekce kůže bez zlepšení. Je nutná pohotovostní návštěva?Infekce kůže bez zlepšení. Je nutná pohotovostní návštěva?
1pomnenka
1. dub 2025

Dle fotky impetigo

zmrzlinka
1. dub 2025

Zkus Betadine roztok.Mazat 3 x denně.Na pohotovost to určitě není.Neohrožuje Te to na životě .Spiš se objednej někam na kožní.

ines76
2. dub 2025

Na pohotovost fakt ne (a uz vubec ne z důvodu, že se ti nehodi jit k pediatrovi nebo na kozni v pracovni dobe). Taky hlasuju pro impetigo, nam pomohl Fucidin masticka na předpis - zkusila bych znovu pediatra nebo nejake kožní kde berou bez objednání.

mysh_me
2. dub 2025

Na doktora to urcite je, na pohotovost ne. Jdete k pediatrovi nebo na kozni, taky si myslim ze je to impetigo a je potreba atb masticka.