Inhalátor. Pomohl vašim dětem?

sarad
6. pro 2021

Zdravim, uvažuji o koupi parniho inhalatoru. Syn je po covidu a chyti kazdoi infekci, ktera kolem nej projde. Mohly byste mi prosim vy, ktere doma inhalator pouzivate napsat, zda vasim detem pomohl? A take jak jste inhalator vybiraly? Dekuji 🙂

lida9
Autor odpověď smazal
Zobraz
lida9
7. pro 2021

my mame ten nejobycejnejsi z Lidlu - uplne dostacujici a skvele nam teda pomaha, detem i dospelym... uplne nevim jestli je parni, z kompresoru to zene vzduch pres nadrzku s vodou do inhalacni masky🙂

adula000
7. pro 2021

určitě, a lituji, že jsem ho nezačala používat už pár let zpět na rýmu. Určitě zkrátil dobu trvání rýmy, mi rozehnal úplně ucpané dutiny.

janina228
7. pro 2021

Ano, super záležitost 👍. Máme dětský (jsou tam dvě masky - malá a velká). U nás je obliba inhalátoru tak nějak půl na půl - jedno dítě si samo říká i při sebemenším ucpání nosu, druhé to vůbec nedává 🙈.. starší má po rýmě při nasazení inhalátoru do 3-4 dní, mladší se to vždycky táhne minimálně týden. Do nádobky dávám nejradši Vincentku🙂.

alilali
7. pro 2021

Ano, inhalátor používám už od svých cca 12 let a u dětí od mala, momentálně máme Covid a jsem ráda, že ho máme, velký pomocník. Měla jsem z lékárny, a pak "obyč" z Kaufu nebo Lidlu tuším a ten doporučuji, naprosto dostačující. Z lékárny jsem za něj dala 3x víc a nic moc.