icon

Jak řešit vyrážku u dítěte, pokud mast nepomáhá?

andy1787
13. led 2025

Dobrý den, syn 1,5roku, objevila se vyrážka na ruce a okolo pupíku, později to přešlo na druhý palec a pupínky na bříšku, okolo třísel. Dále nikde jen na těchto místech. Máte někdo zkušenost, co by to mohlo být? Uz jsem bezradná, dětská doktorka předepsala mast, ale nepomáhá, zda se mi, ze se to dál rozšiřuje. Nic nového zavedeno nemáme ani žádná jiná změna. Děkuji za vaše odpovědi.

Jak řešit vyrážku u dítěte, pokud mast nepomáhá?Jak řešit vyrážku u dítěte, pokud mast nepomáhá?Jak řešit vyrážku u dítěte, pokud mast nepomáhá?Jak řešit vyrážku u dítěte, pokud mast nepomáhá?
misha31
13. led 2025

Jak dlouho to ma? Jinak muze zacit reagovat klidne na jiz bezne zavedene veci. Urcite bych dala pozor na praci prasek, nedavat avivaz, kremy a sampony pouze bez parfemace apod, pouze bavlnene obleceni, popremyslet nad jidlem, zda se nekde nesetkal s jinymi zviraty.
Muj syn reaguje na kocky - staci, aby jen lezl po koberci, kde se prosla kocka a zbavujeme se dalsich x tydnu exemu

misha31
13. led 2025

Na te ruce mi to uz přijde, jestli v tom neni stafylokok, streptokok. Urcite bych zatlacila na dr, pripadne nekam kozni ambulance