Jak správně podávat BabyCalm, BioGaia a laktózu dětem?
Dobrý den.
Je tu někdo kdo dává dítěti BabyCalm, BioGaia,D a Laktózu? (vše řešeno s pediatrem a ne jedním) malá má po 6tinedělí..
Jak ste přípravky podavaly a v kolik hodin ?
Děkuji 🌷🌷
@emillyhk po Babycalm a biogaia se mi mala dusi..Dávám do mléka.Ale nedokážu si představit dát 10kapek babycalm a do toho laktuozu.. Též mi řekla že do mléka mam dát biogaia i babycalm dohromady..Tož sem to nedělala.. V 10h večer jsem dala jen biogaia.. A prej jento špatně.. 🙄
@alex97 Babycalm se dává přes každým jídlem. Biogaia jsou probiotika, můžeš je dát kdykoli. D jsem dávala po koupání. Laktozu netuším. Ty doplňky spolu vůbec nesouvisí, nijak se neovlivňují, takže je jedno jak to rozvrhneš. I víc najednou nebude problém.
Mě teda doktorka řekla že D a Biogaia do lahvičky ne. Jinak Babyclam dávám jen když se začne sponovat hozkama a vidím že se nemůže vyprdet takhle mě to poradila pediatricka protože jinak jsem to dávala snad 12x denně
@lidija1234 Dávám 10kapek Babycalm před jídlem což je 7krat denně.. D dáváme na lžičku. Biogaia dávám 5kapek vždy než jde spát což je v 10h..
@alex97 a tu Biogaia dáváš do lahvičky s mlékem ?
@lidija1234 Ano mala to plive
@alex97 aha me to pravé doktorka zakázala a myslím že je to na tom i napsané tak mě to právě zarazilo. Mě se malý zase dost často u toho zakuckava "dusi"
@lidija1234 na lahvičce je i do mléka

@alex97 Dávali jsme od narození vitamín D, Biogaiu nevím, kdy jsme začali a po ukončeném prvním měsíci Babycalm. Laktózu dáváš proč?
Vitamín D dávám hned ráno při prvním přebalení (v šestinedělí kolem sedmé ráno), Babycalm jsme dávali před každým jídlem a Biogaiu před obědem. Všechno jsme vždycky dávali před krmením, protože syn byl blinkací, tak aby to hned nešlo ven 😉 Babycalm přímo kapátkem do pusinky, to ostatní nejdřív na dudlík, později na lžičku.