Jak vyřešit molusky na noze dítěte? Zkušenosti rodičů
Ahoj ahoj... Nemáte někdo zkušenosti co dělat s moluskami na noze? Co pomohlo??
Před pár dny jsem si všimla, že dcera 4r jich má několik v ohybu mezi lytkem a stehnem....
Ptala jsem se Dr. Doporučila nějakou vodičku na to .. ale víc info nemám 🙏🏻
Vymackla jsem je, vydezinfikovala a bylo hotovo. Už se to neobjevilo. Chvíle pláče, ale je klid.
Mazala jsem mastičkou betadine a za pár dní byly pryč
Namazala jsem zinkovkou a za par hodin vymackla, vydezinfikovala a hotovo
My jsme koupili molutrex,ale dcera hrozně place,zenji to štípe, už si taky nevím rady,ted jsem se dočetla o nějaké masticce od Dr.Hadka Molusan,tak by me zajimalo, jestli i stim tady nemá nekdo zkušenosti a nebo pry ještě solná koupel?
Na kožní. Doktorka nám to seškrábla takovou speciální škrabkou a pak se to zahojilo. Nic víc se s tím nedělá, žádnou mastičkou se to mazat nemá. Pokud tam to původní molusko necháš dlouho, tak se ti od něj udělá nový výsev mladých molusek. Takhle to měl můj starší syn, nechali jsme to dlouho, pak jich bylo víc a taky se jich muselo víc škrabat.
Dostali jsme mastičku od kožní která to umrtvi hodinu před seškrabáním u Dr namazat a zabalit potravinářskou fólií .A poté Dr seskrabne .Pozor je to přenosné ve vodě .My se jich zbavovali 2 roky , poté co syn nejezdí na bazén máme klid .A posílit imunitu taky hlavně

Nebo strhnout a vydezinfikovat. Někdy to udělá pediatr. My jsme si je přinesli z bazénu. U lékaře ani necekne, byla to rychlovka.