icon

Jak zvládnout dětské úzkosti?

luci_lumaya
24. led 2026

Ahoj všichni pečující, zakládám projekt, který bude pomáhat rodinám s úzkostmi dětí ✨. Jsem maminka dvou dětí. Mám osobní zkušenost s úzkostmi v rodině a vím, jak těžké je dostat dobrou radu a včas, nedej bože se dostat k odborníkovi.

Řešíte někdo úzkosti svých dětí?
Co by vás zajímalo?
Co byste potřebovali?
Jak to řešíte?
Co vám funguje a co nefunguje?

Spolupracuji s psychiatričkou, pediatričkou, terapeutkou i pedagogem. Všichni jsou rodiči a mají zájem pomoci.

🌟Připravuji semináře pro rodiče, terapeutického kamaráda pro děti a aplikaci pro zvládání úzkostí.

Budu moc ráda za sdílení zkušeností z úzkostmi, rady, očekávání, prostě čehokoliv, co může být pro vás důležité.❤️

Díky Lucka

cilkat
25. led 2026

Možná vůbec nějaký návod, kdy už dětský strach řešit s odborníkem a kdy je ještě normální? (Mám syna, který má v jedné diagnoze mimo jiné napsané úzkosti... v pěti letech... jenže z pohledu mě jako matky měl prostě "normální separačku" ... Uznávám, ež druhý syn ji neměl vlastně vůbec... Ale jak tohle rozlišit?)

anonym_574dca
25. led 2026

Ahoj, to je výborný nápad.Já sama mám úzkosti a vím, jak to může omezovat v životě. Bojím se, že děti budou mít úzkosti také. Zatím nic většího nevidím. Budu vás sledovat 🙂

luci_lumaya
autor
26. led 2026
@cilkat

Možná vůbec nějaký návod, kdy už dětský strach řešit s odborníkem a kdy je ještě normální? (Mám syna, který má v jedné diagnoze mimo jiné napsané úzkosti... v pěti letech... jenže z pohledu mě jako matky měl prostě "normální separačku" ... Uznávám, ež druhý syn ji neměl vlastně vůbec... Ale jak tohle rozlišit?)

@cilkat moc díky. Tohle častý dotaz. Zahrneme

luci_lumaya
autor
26. led 2026
@anonym_574dca

Ahoj, to je výborný nápad.Já sama mám úzkosti a vím, jak to může omezovat v životě. Bojím se, že děti budou mít úzkosti také. Zatím nic většího nevidím. Budu vás sledovat 🙂

@anonym_574dca moc díky. Na ig. Pruvodce.uzkostmi.deti