icon

Jaké produkty pomohly na seboreu na hlavičce?

snnya
20. led 2022

Ahoj, naše Emilka má seboreu na hlavičce. Zkoušela jsem Biodermu ,ale to nám moc nepomohlo. Tak se chci zeptat co pomohlo vám? S čím máte dobrou zkušenost?

pampeliska1313
20. led 2022

Tohle a vždycky vycesat.🙂 chvíli to trvalo ale už je klid.🙂

makovice88
20. led 2022

@snnya U nas pomohl obycejny olivovy olej. Namazat, umyt poradne samponem a vycesat. Udelala jsem to takhle 2x a bylo po problemu.

sigyn
20. led 2022

U nás pomohl prostě čas a postupné vyčesávání.

glk
20. led 2022

@snnya nám doktorka napsala změkčovací mast a ta byla super.

drakenn
20. led 2022

@makovice88 souhlasím. Mazat oliváčem a vyčesávat

ekou
20. led 2022
korin
20. led 2022

Stačí i obyčejný stolní olej a česat.

teryem
20. led 2022

@snnya excipial u lipolotio.. Absolutní zázrak, vůbec jsem nečekala, že by to vážně mohlo pomoci.. Dvakrát jsem promazala, nechala tak hodinku dvě působit, pak vymyla normálně dětským šamponem, který používám, a vycesavala vždy chvíli, opatrně, žádný škrábání.. A bylo to pryč.. A to toho měla plnou hlavu.. Dávala jsem ji toho tedy víc, a snažila se to pořádně promasirovat až na pokožku.. Vážně zázrak

avadake
20. led 2022

@glk což takhle poslouží i kondicionér či maska na vlasy - změkčí. Tak to dělám, nanesu, nechám působit a následně krouživými pohyby vyčešu tangle teezerem.

lentilkah
20. led 2022

Sebclair sampon.

petralp
20. led 2022

@snnya za dvě umytí byl pokoj.

zelenaesmolda
20. led 2022

Hlavne nedavejte olej,ten to akorat zhorsi,to nam rekla pediatra.Na seboreu zabira mocovina.U nas pomohl excipial u lipolotio

eloise02
20. led 2022

Mám šestiletého syna a pomohlo mu jedině toto - https://www.pilulka.cz/a-derma-exomega-control-... Dá se koupit i menší balení, které je levnější. My už máme třetí, zatím fakt nejlepší produkt.

korin
20. led 2022

@zelenaesmolda Nemůžu souhlasit, olej testován na 3 dětech.

makovice88
20. led 2022

@zelenaesmolda Taky nesouhlasim, tedtovano na 2 detech. 😊

zelenaesmolda
20. led 2022

@korin
ja se nehadam,jenom rikam,co nam rekla pediatra kdyz jsem ji rekla,ze natiram olejickem.

elesse
20. led 2022

Necim namazat (pouzivala jsem olej i krem) a vycesat. Proste casem zmizi. Vycesavani nebo cokoli podobneho se moc nedoporucuje, ze to vic rozneses, ale ten dojem jsem nemela

ekou
21. led 2022
terkezz
21. led 2022

@snnya Zdravím, naše dr nám napsala nějaký hodně mastný krém z lékárny na recept
Hlavička se potřela a poté se to vyčesalo, je to teda dost mastný ale nám to pomohlo. V lékárně to namíchali na počkání..

lucifux
21. led 2022

@snnya naše pediatrička je starší generace, ale jednou mi poradila promastit obyčejným sádlem a vyčesat. Stačilo takhle udělat dvakrát po sobě a byl klid. Vyzkoušeno na všech třech mých dětech a 100% účinnost.

kaora
21. led 2022

Nakonec pomohl dětský olejicek Aviril

snnya
autor
7. únor 2022

@zelenaesmolda nám teda pomohl olivový olej ..jednou jsem namazala a malá je od té doby bez seborei ...

snnya
autor
7. únor 2022

@makovice88 děkuji moc pohlo

makovice88
7. únor 2022

@snnya Tak super 👍

veruuu_kubesovic
7. únor 2022

Olivový olej, namazat, nechat působit a vycesat...