icon

Je bezpečné podávat 4týdennímu miminku BabyCalm a BioGaia?

alex97
31. říj 2021

Můžu dávat 4t miminku ? I když píšou od ukončení 1měsice ?

Biogaia dávám 5lzicek do UM 1x denně.Nechavam ji v lékárničce u postýlky.Jen se říkávalo že musí být v ledničce 🤔 děkuji za odpověďi

terkezz
31. říj 2021

@alex97 Babycalm jsem dávala malýmu taky dřív ale dávala jsem poloviční dávku a vše v pořádku
Jinak BioGaiu mám normálně v šuplíku s ostatními léky 😀

kecupka66
31. říj 2021

Babycalm může i dřív.. volala jsem doktorce, když byly malému 2 týdny a řekla, že mu ho můžu dát klidně hned. A dávala jsem normálně těch 10 kapek..😊 A pokud máš tu Biogaiu Protectis, tak tu nemusíš mít v lednici..🙂 Mrkni, jestli to tam máš napsané.. 😊

emillyhk
31. říj 2021

@alex97 Biogaiu máme normálně u ostatních věcí pro mimčo, mít to v lednici, tak si asi nevzpomenu mu to dát 🙈 Babycalm jsme používali až po tom ukončeném 1. měsíci, ale myslím si, že rozdíl pár dní už není žádný problém, takže pokud trápí prdíky, klidně bych dala. Já na něj nedám dopustit 👍

alex97
autor
2. lis 2021

@kecupka66 mala se mi po bybycalm zalkne a dusi se zvrací..Když dávám na lzičce..

kecupka66
2. lis 2021

@alex97 já nikdy nedávala že lžičky, ale tím kapatkem kapala na pusinku a vždycky se olizuje až za ušima, chutnají mu. Záleží ale na tom jestli ji chutnají..??

emillyhk
2. lis 2021

@alex97 Stejně jako @kecupka66 dávám kapátkem přímo do pusinky, od malička si po nich mlaská. Chvíli jsme je vozili i v přebalovací tašce - když plakal v autě a nebyl k utišení, tak jednu dvě kapky na dudlík, malý si olizoval a byl klid...

navratilka
13. lis 2021

Dobrý den, kombinujeme někdo kapky Baby Calm a espumisan? Pokud ano jak a kdy dáváte prosím?
Díky za rady, trápí nás prdíky a už jsem zoufalá.

kecupka66
13. lis 2021

@navratilka Espumisan dávám před každým jídlem a Babycalm většinou mezi jídly..😊 Ne mezi všemi jídly, ale malému hrozně chutná.. takze je to spíš pro něj jak odměna a vzdycky se olizuje až za ušima..🤣 Mám totiž pocit, že Babycalm nám moc nepomáhá..(ze začátku jsem ho dávala pred každým jídlem, ale nakonec jsme přešli na Espumisan)