Je bezpečné podávat 4týdennímu miminku BabyCalm a BioGaia?
Můžu dávat 4t miminku ? I když píšou od ukončení 1měsice ?
Biogaia dávám 5lzicek do UM 1x denně.Nechavam ji v lékárničce u postýlky.Jen se říkávalo že musí být v ledničce 🤔 děkuji za odpověďi
Babycalm může i dřív.. volala jsem doktorce, když byly malému 2 týdny a řekla, že mu ho můžu dát klidně hned. A dávala jsem normálně těch 10 kapek..😊 A pokud máš tu Biogaiu Protectis, tak tu nemusíš mít v lednici..🙂 Mrkni, jestli to tam máš napsané.. 😊
@alex97 Biogaiu máme normálně u ostatních věcí pro mimčo, mít to v lednici, tak si asi nevzpomenu mu to dát 🙈 Babycalm jsme používali až po tom ukončeném 1. měsíci, ale myslím si, že rozdíl pár dní už není žádný problém, takže pokud trápí prdíky, klidně bych dala. Já na něj nedám dopustit 👍
Dobrý den, kombinujeme někdo kapky Baby Calm a espumisan? Pokud ano jak a kdy dáváte prosím?
Díky za rady, trápí nás prdíky a už jsem zoufalá.
@navratilka Espumisan dávám před každým jídlem a Babycalm většinou mezi jídly..😊 Ne mezi všemi jídly, ale malému hrozně chutná.. takze je to spíš pro něj jak odměna a vzdycky se olizuje až za ušima..🤣 Mám totiž pocit, že Babycalm nám moc nepomáhá..(ze začátku jsem ho dávala pred každým jídlem, ale nakonec jsme přešli na Espumisan)

@alex97 Babycalm jsem dávala malýmu taky dřív ale dávala jsem poloviční dávku a vše v pořádku
Jinak BioGaiu mám normálně v šuplíku s ostatními léky 😀