icon

Je nutné podrobit 20měsíční dítě testům na Covid?

kemija
6. led 2021

Nejsem z toho nadšená, ale i nás navštívil nezvaný host. Dle pediatričky musí jít na test i náš syn, 20m. Nemůžu to nikde vyhledat.

rya
6. led 2021

@kemija já jsem byla s dvouměsíční dcerou a nic to není dětem to dělají šetrně. Malá ani neplakala.

jarmarca
Autor odpověď smazal
nikishkaaaa
6. led 2021

@kemija nic to neni, moje dcera u toho spala (2,5 roku) doporucuji vzit i dite, nikdy do budoucna nevite, jak dulezita muze byt informace, zda to prodelala 😉

anicka123kk
6. led 2021

Nemusí, jste jeho zákonný zástupce a nikdo vás k tomu nemůže nutit

aneta_v
6. led 2021

@kemija taky jsem na tom byla s dvouletou dcerou, dokonce 2x, zaplakala asi minutu. Upřímně nechápu, proč se toho všichni u dětí tak děsí, existují horší zákroky než šmátrání štětičkou v nose

fouskovi
6. led 2021

My byli taky cca 21 měsíců mu byla, a úplně v pohodě

neliniezoe
6. led 2021

@kemija před chvílí jsem se vrátila z testu se sedmiměsíčním, ten to prospal, a čtyřletou, tu to jenom zalechtalo. Po tom, co mi vykládala naše pediatra jsem děti radši nechala otestovat, i když toho taky nejsem zastáncem 😉

kemija
autor
6. led 2021

Moc děkuji. Trošku jste mě uklidnily. Pár členů rodiny se zachovalo, jakože jsem krkavčí matka, že ho nechám testovat.

kemija
autor
6. led 2021

@neliniezoe Můžu se zeptat, co pediatra povídala?

neliniezoe
6. led 2021

@kemija bezpříznakové, náhodou vytrasované dítě, s pozitivním testem. Nic mu nebylo, za tři týdny začalo být dušné, pediatra díky tomu, že viděla v kartě pozitivitu, hnala je na další vyšetření, které prokázalo změny na plicích a neztráceli čas zbytečným hledáním, co by to mohlo být...a ještě dnešní osobní zkušenost, dobrá kamarádka, stejně staré děti jak já, absolutně bez příznaků, a obě kovid pozitivní 🤷 opravdu se není čeho bát, ty děti ten odběr ani nevnímají.