icon

Jsou pupínky u dcery příznakem neštovic?

julie1106
26. dub 2023

Ahoj dnes se dceři objevili pupínky myslíte ze to můžou být neštovice? 😂 děkuji za radu

Jsou pupínky u dcery příznakem neštovic?Jsou pupínky u dcery příznakem neštovic?Jsou pupínky u dcery příznakem neštovic?
veruuu_kubesovic
26. dub 2023

A pediatr se k tomu odmítl vyjádřit? Nebo proč si myslíš, že víc hlav, víc ví, než samotný pediatr...

1pomnenka
26. dub 2023

Pokud každý z těch pupínků bude mít puchýřek nalitý tekutinou, tak ano.

malinkata
26. dub 2023

Myslím, že ano

leilinka1234
26. dub 2023

Naše neštovice vypadaly jinak.

mamikry
26. dub 2023

@julie1106 Syn ma neco podobneho a nestovice to nejsou. Doktorka mi tvrdi, ze je to koprivka, ale mne se to nezda, protoze skacou porad dalsi a nic noveho maly nejedl. Mazu to Imazolem nebo zinkem, tak uvidime.

xnikax1
26. dub 2023

@julie1106 Ty jo a ja bych i rekla jestli ji neco nepostipalo, jeste jak je to divně v řadě. 🤔 Ale nevim no..

lencaa11
26. dub 2023

@julie1106 nevím zda neštovice ale spíš stípance od štěnic 🤔

krisstina93
26. dub 2023

Jestli se nalejou takovou bílou tekutinou, tak Jo. I když ono neštovice vypadají u každého trochu jinak no, my je měli celá rodina a každý ty pupinky měl jiné, manžel obrovské puchyre, kluci par takových červených flicku, já a dcera spis takové malinke a tmavé pupinky a některé se pak teda nalily vodou a některé zmizely.

xnikax1
26. dub 2023

@lencaa11 nechtela jsem plasit, ale taky mi to tak přišlo, nebo blecha. 🤷‍♀️

julie1106
autor
27. dub 2023

Děkuji za odpovědi dnes ráno tam už zase skoro nic neměla a nesvědí jí to
Ale pro mou klidnou hlavu jsme zašli k doktorce a vypadá to na alergickou reakci na pomeranč 🤷‍♀️
A teď večer už tam má jen růžové flíčky skoro neviditelné
Tak asi ani blecha ani štěnice to nebyla naštěstí 🫣