Jsou to potničky nebo něco jiného?
Ahoj holky, prosím vás nevíte co to je? Malému se to udělalo na tvářičkach😕, nikde jinde to nemá jen tvářičky. Omlouvám se ale je to me první miminko tak se radši ptám.da se s tím něco dělat? Předem děkuji za odpověď

@amazonkajanik děkuji, kouknu na Google jestli se s tím dá něco dělat nebo nějak zmírnit.
@jasemin26 myslím, že by pomohlo něco na bázi zinku, což má v sobě i sudocrem. Syn měl také. Sice ne v takovém rozsahu, ale měl tendence se do toho škrábnout, jak mají miminka ostré nehty i přes důkladné stříhání. A v tomhle horku trpěl i na opruzeniny pod koleny a v podpaží, tak taky hlídat a mazat 😉
@jasemin26 syn to mel take..je to novorozenecke akne..doktorka doporucila bud nechat byt a nebo cerny caj☺️Urcite nesahat,nemackat ☺️
@amazonkajanik děkuji moc za odpověď 👍, zkusím... Děkuji budu hlídat aby se mu to neeozjelo👍
@michaelarousova děkuji za odpověď, zkusím. Určitě by mě nenapadlo mu to mačkat😉. Snad mu to brzy ustoupí
@michaelarousova můžu se ještě zeptat za jak dlouho to vašemu synkovi zmizelo?
@jasemin26 mel to opakovane a vzdy treba tyden- dva☺️ A jeste me twd napadl repik…to je za me lek na vse😂opruzeniny i takovy veci☺️
@michaelarousova aha takže se to rádo vrací? No tak snad nás to nebude zlobit často. Děkuji zkusím určitě.
@jasemin26 my to teda nemeli tolik☺️Vzdy jen par pupinku…ono to asi to mimco nejak netrapi, neboli☺️ Jsem cetla , ze kluci na to trpi vic☺️
@michaelarousova no má to prdelka moje dost😕, se mu to rozjelo strašně rychle😕... Aha to jsem ani nevěděla že kluci na tohle trpí Víc,.. děkuji zase jsem o neco chytřejší 😉, vše se učím za pochodu 😂👍
@jasemin26 novorozenecke akne, syn mel take, vas ho ma zatim v zacatku, bohuzel se urcite jeste rozjede, ale je to jen nevzhledne, nic mu to nedela (nesvedi atd.) davali jsme trosicku sudocremu, ale je to spis pro vas pocit, ze s tim neco delate.. jinak mel to do 3mesicu (pro me to bylo nekonecny) pak to najednou vsechno zmizelo.
@jasemin26 urcite nesvedi, pry se vypuzuji hormony z tela co se do nej dostaly v brisku (takhle mi to rekla doktorka). Opravdu je to pouze o vzhledu, o nicem jinem. Takhle nam to zacinalo nejdriv dva tri pak presne takhle a kdyz doktorka na kontrole rekla, ze se to jeste vysype vic tak jsem na ni koukala, protoze uz takhle mi to prislo hodne no a nakonec mela pravdu, vysypalo se celicko a proste cely oblicej.. ale po 3.mesici ani pamatky a oblicej jak miminko uz. Chce to jen vydrzet, no. A treba potupkat tim sudocremem, hlavne nicim mastnym, ale to mi rikala ze je jen pro muj pocit, ze se proste vyplavujou hormony z tela a projevuje se to takto

@jasemin26 může to být novorozenecke akné ...