icon

Jsou tyto příznaky opravdu neštovice?

petramarkova
2. črc 2022

Dobry den, předpokládám, ze toto jsou neštovice, ze?

Jsou tyto příznaky opravdu neštovice?Jsou tyto příznaky opravdu neštovice?
lilian2111
2. črc 2022

Vypadá to. Pokud budou přibývat, je to jasný

petramarkova
autor
2. črc 2022

@lilian2111 pravé nepribyvaji, jen se vybavují… Původně jsme mysleli, ze to je od komárů, měli jich v pokoji asi 5, ale starší bracha už nic nemá a dcera má toto, v noci 38 teplota. Jsou od pátku u babičky, já jsem v termínu porodu , takže super situace… 😞😞

niki1107
2. črc 2022

Jsem na tom podobně a taky nevím, zda to jsou neštovice...dcera má tohle od st/ct, zůstává to beze změny, tak nevím...v kontaktu před 16 dny byla 🙄. U vás to na ty neštovice aji vypadá, jestli to jsou puchyrky, u nás to jsou pupínky jak akné

lilian2111
2. črc 2022

@petramarkova Ahaa no vzhledem k tý teplotě bych řekla že to jsou 🙈 ale takhle z fotky fakt těžko říct na jistotu 😬
@niki1107 Tohle nevypadá na neštovice 🙂

niki1107
2. črc 2022

@lilian2111 Děkuju za názor, já si taky myslím, že ne, ale spousta lidí mi říká, že se ještě může osypat - respektive že se můžou udělat puchyrky, i když je takto už 3 dny, že někomu to trvá dýl

petramarkova
autor
2. črc 2022

@niki1107 Taky bych nevěděla.. Syn měl kdysi hned několik jasných pupinku a ještě to řádilo ve školce, teď jsem trochu zmatená. Hlavně mám termín porodu, tak jsou děti id včerejška u babičky a vidím jen fotky a v podstatě tam musí zůstat dokud nebude bezinfekcni

niki1107
2. črc 2022

@petramarkova
@lilian2111 Holky, tak tohle neštovice asi jsou, už se podlívají. A s tebou @petramarkova soucítím a přeju, aby to bylo brzy za vámi a mohli jste být všichni spolu a užívat miminka 🙏❤

petramarkova
autor
2. črc 2022

@niki1107 Jo, taky bych řekla, ze to bude ono. Dcerce zatím nepribývaji, ale má chudák teplotu, až 39, tak to jsou nejspíš taky neštovice… Tak přeji klidný průběh !

niki1107
2. črc 2022

@petramarkova To je mi líto, ale vím, že bývají součástí, tak snad vás nebudou trápit dlouho..Už ať je to za námi, ale u nás to bude nejspíš na konci července, předpokládám, že roční dcerku to čeká též...No..musíme myslet pozitivně 🍀

lilian2111
2. črc 2022

@niki1107 tak to iz je jiná 😁 to fakt budou.

petramarkova
autor
6. črc 2022

@niki1107 tak jen pro info - u nás nakonec 7.nemoc, v neděli v noci se osypala na nohách, rukách a u pusy..