Kašel a hleny 3měsíčního miminka. Co pomůže?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. moje malá měla minulý týden 3 měsíce a teď začala kašlat a přijde mi že má hleny v krku.. Máte zkušenosti s nějakýma kapkama nebo něčím? popř. doporučení 😊
A hodně kojit nebo pokud nekojis, tak k UM caj, at se hleny naredi a snadno je spolkne nebo vykasle.
Dcera má problémy s rýmou od mimina, nejvíc se mi osvědčila inhalace vincentky(dávám do difuzeru do místnosti) aby hleny povolili a sli odsat. Ještě davam sinupret, ale na to je asi malá
@tyninkaso Ahoj a nenapadlo tě zajít k pediatrovi? Tříměsíční mimino neřekne jestli to je od rýmy, která jim zatéká do krku, je lepší takto malé miminko poslechnout, na samoléčbu bych nesázela, abys zbytečně do dítěte nelila nějaký sirup na kašel, nebo něco nezanedbala a pak zbytečně nedošlo na antibiotika.
Takhle malý v podstatě nic nemůžou bez jen zvýšená poloha a zvlhčeny vzduch. Jinak od 3 m se mi osvědčil ten spray mořské vody max. Jinak my máme doma i Ventolin a inhalační masku, vzhledem k tomu, že malý byl několikrát hospitalizovaný.

Ahoj. Neni to spis zatekla ryma? To by v tom případě chtelo poradne odsat nudle z nosu odsavackou, pak prostriknout nasivinem pro miminka. Pokud je to opravdu kasel, pak Stoptussin sirup anebo na odkaslani nejaky prirodni preparat. Zeptat se když tak v lékárně, ci smi mimi. A vyvysenou polohu na spani, aby mohla lépe dychat....