Kašlající dítě. Jít na zahradní oslavu?
Zdravím,
manžel je nějaký nachlazený a syn v noci začal kašlat a nejspíš to vypadá, že bude mít rýmu. Kašle teda zatím minimálně a kýchal zatím jednou, počítám, že se to bude teprve rozjíždět.
Dnes máme jít odpoledne k rodině na zahradu na oslavu. Šli byste s dítětem v tom vedru při asi počínající nemoci? Nevím jestli jít aspoň na chvíli nebo ne. Syn je tedy zatím ok, hraje si, papá, všechno.
Těžko říct, jestli z toho něco bude, nebo ne... Já občas zakašlu a nic z toho pak není (naštěstí). Ale rozhodnutí bych nechala spíš na lidech, kteří vás k sobě pozvali, jestli jsou ochotni riskovat bacila (jestli nemají třeba pár dní do dovolené, aby jim to nezkomplikovalo třeba odlet, nebo tak).
Těžko říct, jestli z toho něco bude, nebo ne... Já občas zakašlu a nic z toho pak není (naštěstí). Ale rozhodnutí bych nechala spíš na lidech, kteří vás k sobě pozvali, jestli jsou ochotni riskovat bacila (jestli nemají třeba pár dní do dovolené, aby jim to nezkomplikovalo třeba odlet, nebo tak).
@slecnami nakonec jsem musela jít sama, syn přes poledne dostal teploty, takže byl doma s manželem🙂

Dcera měla období, kdy se jí držel měsíc a půl kašel. V noci sen kvůli tomu budila, rána byla nejhorší. Nic jinýho, jen to. Takže bych se řídila podle dítěte, jak by mu bylo a jak se cítí. Kdyby měly být na oslavě další menší děti nebo senioři. Nešla bych. Stejně tak, kdyby se příznaky horšily.
My za rodnou běžně jezdíme po předchozí domluvě a upozornění, že děti jsou nachlazené, běžně.