icon

Kde v Praze dělají otoplastiku pro děti bezplatně?

3. čer 2024

Dobry den, má někdo dobrou zkušenost s nějakou klinickou, kde dělají otoplastiku deti v lokální anestezii plné hrazenou? Nějaká klinika v Praze? Se synem jsem byla ve Vinohradske a poté, co viděl to prostředí a lidi s obvazanym ušima a hlavou řekl, ze nikdy. Řekl ale, ze když to místo bude hezké, tak půjde. Našla jsem jen Asklepion, ale tam se platí i pro deti do 10 let celá výše. Dekuji

1pomnenka
3. čer 2024

Já vím, že je korekce uší drahá, ale kamarádka vůbec nehledala hrazenou. Ty bys šla třeba na operaci očních víček na pojišťovnu? Asi ne, hledala bys operatéra, který umí. Chtěla bys vidět jeho práci.

podestatka
3. čer 2024

Já byla se synem v Hořovicích,v lokální anestezii, doktor Richter. Byl v osmi letech,takže na pojišťovnu.

whitechocolate
3. čer 2024

Moje dcera měla v 9 letech taky v lokale, udělali jí to v nemocnici, kam jednou za týden dochází operovat lékař ze soukromé ambulance, o kterém jsem věděla, že je dobrý, jezdi na kliniku i do Prahy Fortmedica Modřany, ale víc podrobností nevím, zkusila bych se optat tam. Nabizel nam lepší termín právě v te Praze.