Kde v Praze dělají otoplastiku pro děti bezplatně?
Dobry den, má někdo dobrou zkušenost s nějakou klinickou, kde dělají otoplastiku deti v lokální anestezii plné hrazenou? Nějaká klinika v Praze? Se synem jsem byla ve Vinohradske a poté, co viděl to prostředí a lidi s obvazanym ušima a hlavou řekl, ze nikdy. Řekl ale, ze když to místo bude hezké, tak půjde. Našla jsem jen Asklepion, ale tam se platí i pro deti do 10 let celá výše. Dekuji
Já byla se synem v Hořovicích,v lokální anestezii, doktor Richter. Byl v osmi letech,takže na pojišťovnu.
Moje dcera měla v 9 letech taky v lokale, udělali jí to v nemocnici, kam jednou za týden dochází operovat lékař ze soukromé ambulance, o kterém jsem věděla, že je dobrý, jezdi na kliniku i do Prahy Fortmedica Modřany, ale víc podrobností nevím, zkusila bych se optat tam. Nabizel nam lepší termín právě v te Praze.

Já vím, že je korekce uší drahá, ale kamarádka vůbec nehledala hrazenou. Ty bys šla třeba na operaci očních víček na pojišťovnu? Asi ne, hledala bys operatéra, který umí. Chtěla bys vidět jeho práci.