icon

Kojenec občas zakašle+má holoubky v nosánku. Může být nachlazený?

sanyy22
9. srp 2021

Ahoj holky, můj 5 týdenní chlapeček občas denně zakašle cca 6denne. A druhý den má v nose holoubky které vytahují tamponkem. Teplotu nemá ,má okolo 36.7°. lékař má týden dovolenou. Může být třeba nachlazený? Popřípadě dají se koupit nějaké léky/sirup na kašlik?

dominge
9. srp 2021

@sanyy22 léky do něj žádný nedávej, pro tejty mrnata stejně nic většinou není a nechtějí do nic nich dávat, kup mořskou vodu ve spreji a strikej a odsavej nudle. To je nejlepší, co pro něj můžeš udělat. Já používám sprej sterimar bebe se žlutým delfinem 😉

sanyy22
autor
9. srp 2021

@dominge děkuji😊

glk
9. srp 2021

@sanyy22 náš prcek to měl zhruba ve 14 dnech. Doktorka nám doporučila Libenar na vyplach nosu a prý odsavat spíš na večer.

ellyem
9. srp 2021

Hoď se do klidu 🙂 Ty jsi ze všeho úplně vystrašená, bobku. Náš malý má dva týdny a taky má občas v nose soplík. Nijak to neřeším, max. to taky vytáhnu tamponkem. Jinak náš mimin chrochtá a pochrapkává, a nemocný a ani nachlazený není 🙂

sanyy22
autor
9. srp 2021

@ellyem děkuji♥️😘

pampeliska1313
9. srp 2021

Náš kluk má teď měsíc a taky občas pšíká a má holoubky v nose. Četla jsem, že takovýhle mrňata pšíkají právě kvůli ucpanýmu nosu, takže odsajeme, nebo vyčistím tamponkem a dobrý.🙂