icon

Kopřivka. Máte zkušenost?

any01
23. črc 2021

Zdravím, malé se dneska během dne pořád dělá tato kopřivka, nemáte někdo zkušenosti? Vypadá to jak stipnuti od komara, ale postupně se z toho udělá mapka a zmizí to už jsem myslela že dobrý a zase se jí to udělalo na večer, může to být reakce na očkování před 2-má týdny? Lekarka poradila fenistyl kapky, teplotu nemá jinak by jsme jely na pohotovost.

Kopřivka. Máte zkušenost?Kopřivka. Máte zkušenost?Kopřivka. Máte zkušenost?
zizkmi
25. črc 2021

@any01 ahoj, male se to stehuje? Nedavno jsem cetla diskuzi, kde holky psaly, ze se takto zacala diteti projevovat borelioza. Bud jeden nebo nekolik flicku, ktere si i stehovaly po tele.

any01
autor
25. črc 2021

@zizkmi ano stěhuje, ráno už i tak to, ale myslím si že je to kopřivka, nic ju nestiplo ani nekouslo, klíště nic 🤷‍♀️ jen absolutně nevím z čeho to má 😏 vždycky to zmizí říkám si paráda a za pár hodin znova malá to neskrabe nic ani není nějaká že by ji to vadilo, jako by to neměla.

zizkmi
25. črc 2021

@any01 muze to byt z prasku na prani. Syn mel takto kontaktni vyrazku, tchyne vyprala povlecrni v novem prasku, takze jak se syn probudil, byl cely slity a neskutecne plakal. Borelii muze prenaset i komar, takze ja bych radeji nechala odebrat krev

any01
autor
25. črc 2021

@zizkmi tak dneska celé odpoledne se to neukázalo tak to asi byly vážně borůvky, při tom je tak miluje a dneska měla na svacu jiné a vše v pohodě 🤷‍♀️

kuttu
26. črc 2021

@any01 kolik je malý měsíců???Jídlo tohle dělá hodně,mohla bych vyprávět

any01
autor
27. črc 2021

@kuttu necelých 13 měsíců 😊

kuttu
27. črc 2021

@any01 mě teda malá kopřivka reagovala na jídlo kolem pusy a nebo v místě,kde se jí potravina dotkla...ruce atd,kam si sáhla a měla jídlo na rukách...pomohl fenistil gtt a alergen vysadit a pak ho s odtupem zase dát a už to pak z pravidla bylo bez problémů