Léčebna v Kosmonosech. Máte zkušenost?
Ahoj holky,nemáte nebo neměl jste někdo někoho v léčebně v Kosmonosech,dneska mi tam odvezly sestru,tak mě zajímají vaše dojmy a zážitky z této léčebny,mam o ni strašný strach je ji 17
@klaari ona je na oddělení B mezi těma jakoby kdyz to hůř řeknu normálnějšíma,tohle vse taky dělat muze kdyz tak za ni prijedeme.Pomohlo to zname ?
@katanovobran Samozřejmě, že záleží na oddělení, ale teda musím říct, že Kosmonosy patří k těm nejděsivějším léčebnách u nás, bych tak řekla. 😅 Pracuji v sociálních službách a klienty občas necháváme odvézt do léčeben a Kosmonosy jsou nejméně oblíbené i u nich a u sami zaměstnanci nám třeba řekli, že těm “hodnějším” by to tam ublížilo. 😂
@nelly_strokova a to se vám zdá směšné ? Me tedy spis k pláči ..
@katanovobran To už je trochu profesní deformace, nezlobte se. K pláči to možná je, každá léčebna bohužel funguje jinak… Každopádně doufám, že budete mít dobré zkušenosti a sestře pomohou. 🍀 Já tam osobně byla pouze jednou na sociálním šetření, takže úplně nevím, na jakém oddělení to jak funguje.

@katanovobran
@katanovobran ti zalezi na oddeleni. Ja tam chodila za znamou, mela vychazky, sly jsme vzdy na vychazku a do cukrarny. Ona to tam mela jak na táboře, spolecny program, kulturni i sportovní. Prostě je učili normálně žít.