icon

Libenar, máte zkušenost?

veverka16
29. únor 2016

Dobrý večer, máte některá zkušenost s LIBENAREM? Jeho aplikací? Jak dlouho může být otevřena jedna ampule? Děkuji

alboo
29. únor 2016

Vse je v letaku... jinak je to jen sterilno voda, fyzak v mini baleni. Mam pocit ze pisou, ze po otevření se to ma hned spotřebovat. Ucinna latka zadna. Proste jen voda k redeni rymi, aby to slo lepe odsát. Jinak ampuli sem pouzila víckrát

veverka16
autor
29. únor 2016

V letáku je i dokonce obrázek, jak na to, ale nějak z toho nejsem chytrá. To tu celou ampuli mám "nalít" kojenci do nosu? Se mi chudák utopí. Měla jsem za to, že do každé dírky kapnu jednu kapku. Takže to nee, že.

bajana
1. bře 2016

@veverka16 samozrejme že len jednu jvapku, rozhodne nie celú ampulku

amabilis
1. bře 2016

Já to řešila tak, že jsem to nalila do prázdné vymyté lahvičky od rozprašovače do nosu (od nasivinu, či sanorinu) a pak stříkala jak když stříkám do nosu sobě. Bylo to příjemnější. Bohužel mě to napadlo až se třetím dítětem. Předchozí dvě jsem taky trápila litím do nosu. A jinak jsem se s tím nepárala, tam jde o fyziologický roztok, tak pokud máš tu lahvičku skutečně čistou, nejspíš si tam hned tak něco nezaneseš, protože to nemáš jak kontaminovat (pokud třeba použiješ sterilizační tablety - třeba z DM drogerie Milton), tak to máš i sterilní a pak si tam klidně naráz nalij dvě lahvičky a vesele používej a dolij dalšími. Fungovalo mi to dobře 🙂 ).

vaska58
5. bře 2016

Ja som tiez mala problem s kavpkanim do nosteka. Presli sme na produkty s inym davkovanim ako napr. physiomer a sterimar.

veverka16
autor
6. bře 2016

Tak statečně bojujeme s hleny a musím říct, že aplikace Libenaru je mnohem snažší než aplikace mořské vody v kapkách.