Loupající se kůže na palci. Máte zkušenost?
Dobrý den
Mám 14 měsíčního syna, a začala se mu loupat kůže na obou palcích, z prvních bot, poté jsme kupovali druhé, sandálky ze sportovního obchodu, předtím jsem pár dní boty nedávala tak se mu to zahojilo, ale pár dnů po nošení se mu opět začala kůže loupat, zas jsem pár dnů nedávala, zahojeno, jenomže to měl i z bačkůrek, není to extrémně ale má to docela dost vidět , nevím jestli ho to bolí při chůzi, místo v botě má, nevíte čím by to mohlo být nebo jestli pomůžou třeba vložky do bot? Děkuji
Tohle nám nic neřekne. Má dominantní palec, potí se mu nohy? Nebyli jste v bazénu a nemohl tam chytit plíseň?
To vypadá, že má syn nejspíš hodně citlivou kůži nebo nějakou reakci na materiál, ze kterého jsou boty nebo bačkůrky vyrobené. Někdy to může být třeba jen konkrétní typ vnitřní podšívky, lepidlo, barvivo v materiálu nebo i vlhkost v botě.
@anonym_autor To vypadá, že mu jsou úzk3. Jaké botky a bačkůrky dáváte? A jak dlouho chodí? Jakože chodí zcela bez opory?
@martulka88 ano už od chodí sám bez obory, delší dobu, boty jsme kupovali v Deichmannu, kde nám paní prodavačka i ochotně poradila, dle ní jsou boty kvalitní, zkoušeli jsme i vyndat vložku, poté se s botami i prošel, nějaký problém jsme neviděli no:(
Tohle nám nic neřekne. Má dominantní palec, potí se mu nohy? Nebyli jste v bazénu a nemohl tam chytit plíseň?
@1pomnenka v bazénu jsme byli nedávno ale může se mu loupala už dávno předtím, není to nějaký extrém, ale myslím že by to být nemělo, teď to má třeba lepší, ale je vidět že kůže se mu loupala tak 3x , nevím jestli ho to nepálí, chodí v pohodě
palec má si myslím normální, nemá ho nějak extra velký, a nohy se mu potí když má botky nebo backurky dýl😃

@anonym_autor To vypadá, že mu jsou úzk3. Jaké botky a bačkůrky dáváte? A jak dlouho chodí? Jakože chodí zcela bez opory?