Má omikron u dětí vyrážku? Jak ji léčit?
Zdravím, máte někdo zkušenost s vyrážkou při omicronu u dětí? Co vám na to prosím pomohlo? Přijde mi že to má den ode dne horší 🥺 má to na obličeji a teď i ručicky a nožičky.

@any01 ahoj, můžeš prosím tě vyfotit z blízka tj vyrážku? Dekuji
Maminky doporučuji Holtovu mast
Cetla jsem, ze na vyrazky po covidu pomaha na 2 tydny striktne vyradit ze stravy lepek.
@margaritta1987 lépe mi to vyfotit nešlo 😕...
Ať je ostatním dětem brzo dobře a děkuji za tipy 😊
Jeste pridavam odkaz k tomu lepku https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=659...
@any01 Zkus lanolin nebo bambucke máslo. Teď měl syn něco podobného na tvářích a mazala jsem bambuckym máslem a bylo to lepší. Pak fenistil kapičky. Covid nemáme potvrzený, na testech jsem s klukama nebyla. Starší měl jen toto plus jeden den rýmu. Mladší byl na tom trošičku hůře, ale u něj si spíš myslím, že to byla Laryngitida.
@any01 teď jsem dávala na zeď příspěvek, dcera 2.5 roku a má to přesně jak vaše, ach jo. Manžel měl covid a nám nic nebylo, tak jsem si myslela, že to nemáme. Má to od úterý, nejvíc na dupce a stehnech, teď se jí to rozjíždí na rukou. Jak dlouho už to má? Zítra napíšu mudr, snad doporučí nějakou mast. Teď jsem zkusila uriage se zinkem, bepanthen na prd úplně.
@denisq no my si dělaly jen doma s manželem a oba pozitivní... Ale žádný strašný průběh a hodně kamarádek co měli, měli stejné příznaky jako my 🙂...fenistil nám vůbec nereagoval, tak jsme přestali dávat.... Jinak měla rýmu, zvysenou teplotu a pořád ji teče z nosu... 1.dva dny byla dost malátná a hodně unavená a málo ji....
@misulkari u nás to začalo právě tou vyrážkou ve středu ve čtvrtek už v noci moc nespala řekla bych že měla zimnici pořád se budila a hodně plakala a tulila se ke mě pod peřinu... Další den měla zvýšenou teplotu začala rýma byla hodně unavená nechtěla papat, když už tak málo.... Ve čtvrtek začalo být i mě divne.... Teplota 37,5 rýma, bolest v krku, neustálá zimnice, zvraceni, strašně se mi chtělo spát, ukrutná bolest hlavy, oči, svalů i vlasy na hlavě mě bolely 😃... Ale dneska už se cítím zdravá jen trochu kašel a rýma manžel stejný průběh akorat od pátku 🙂....
Malé bych řekla že už je také lépe jen ta vyrážka no...
Doktor radil mazat odvarem z řepíku, tak dneska kamarádka dovezla čaj tak ji to večer uvaříme na kopání do vany.... Nenechá si na to moc sáhnout no 🤷🏼♀️.... A asi zkusím mazat bepanten sensiderm cream... Nepřišel mi recept od doktora tak budu v pondělí volat o nový 🙂
Ať je brzo dobře budu na vás myslet ať je to jen vyrážka 😊❤️
@any01 tak to máte horší,to mě mrzí. No manžel už jde do práce zítra,jemu to začlo minulou sobotu a už mu nic není, měl rýmu a kašel. Mě nebylo vůbec nic a Beátka jen tu vyrážku 🤷 Už jsme týden doma zavření, tak nevím,jestli je ještě infekční s tou vyrážkou? Mi už tu hrábne brzo 🤪😃
@misulkari manžel má homeoffice tak my jsme už od ledna spolu zavření doma já do toho těhotenské hormony chudák 😃😃😃.... Já přemýšlím že odpoledne půjdeme s malou chvilku na zahradu, taky je toptreba na vzduch 😊
Tak zkuste jít někam kde je málo lidí je karanténa 5 dnů... Já už jdu ve středu na kontrolu s mimi tak doufám že bude všechno v pořádku.
Dcera 2.5 měla covid před 14 dny ( potvrzeno PCR), nevím, jestli omicron. Měla stejnou vyrážku pouze po obličeji. Ničím jsem nemazala, zmizelo to samo cca po 5 dnech. Nikdo další z rodiny vyrážku neměl ( covid ano).
@purplerain je tak super zpráva tak věřím že nám to taky za chvilku odezní 😊

@any01 dcerka 2r má teď na tvářičce něco podobného, covid akorát prodelavame, jen nevím,jestli omicron... Mažu trochu sudocremem, zatím se to moc nemění, má to čerstvě. Tak se pripichnu.