icon

Můžu na alergologii bez doporučení doktora?

janina419
25. lis 2013

Ahoj chci se zeptat mám podezření u syna na alergii ale dr nás nechce poslat nikam není prý důvod můžu jít i bez doporučení nebo to nejde? Díky za rady 🙂

blahova_andrea
25. lis 2013

já myslím, že můžeš, ale musíš počítat s tím, že tě objednají třeba i až za půl roku ☹ alergologové a imunologové mají docela plno a já si kdysi šla pro žádanku pro sebe, kterou mi dr. vystavila, objednat se pak můžeš kamkoliv, obvolala jsem několik ambulancí a všude mi bylo řečeno +- půl roku čekačka a to už jaksi můj problém neřešilo, takže jsem se na to vykašlala a zařídila se jinak. doufám, že u dětí je to lepší, ale moc tomu nevěřím ☹ hodně štěstí a hlavně zdraví, ať se někam brzy dostanete. proč máš vlastně pocit, že potřebujete na alergologii?

zunem
25. lis 2013

Můžeš bez žádanky od obvoďáka. Ale je lepší si tam zavolat a objednat se. Doporučuju prosinec- únor - to je asi nejméně objednávek, protože není sezona a nemusela by jsi čekat tak dlouho. 🙂

klouzek
25. lis 2013

ano můžeš,zavolej tam a oni tě objednají,ale co tak vím trvá to i 3 měsíce.testy dělaji podzim-zima

janina419
autor
6. led 2014

@blahova_andrea díky za rady no myslím si, že děti mají alergii pořád kašlou a smrkají ale z nachlazení to není díky