Nateklý pindík u mimi
Moc prosím o radu. Dnes ráno jsem zjistila, že má můj 3týdenní chlapeček docela dost nateklého pindíka, jako tu špičku... asi se mu tam něco dostalo.
Volala jsem doktorovi,... on mi poradil obklady z heřmánku a Opthalmo semtonex... Ale já jsem zjistila, že jsem asi uplně blbá... ale potřebuju radu... Jak správě udělat obklad z heřmánku na pindíka? Doktor říkal, že na kapesník a nechat to dokud to nebude studený... ale mě přijde, že je to studené hned... Nějaká rada? Nejraději bych mu toho pindíka v tom heřmánku spíš vykoupala... Ale nejsem si jistá, abych mu neuškodila...
Než jsme se vrátili z lékarny už má pindíka i do půlky fialovýho a špičku až do krvava...:-/
syn mel 2x kdyz byl maly..je to zanet..mazali sme optalmo septonexem a normalne sem udelala vyluh z dubove kury natahla do strikacky a pod predkozku mu to strikla aby se to tam dostalo vsude..pak namazat..delali sme 2x denne myslim..
@anguly mohl by to byt zánět. .My s tim jeli k doktorce na pohotovost, doktorka opatrně stáhla kuzicku myslim kam to šlo, namazala ophtalmoseptonexem(ale už si to přesně nepamatuji).tim jsme pak také mazali asi dvakrát denne pět dni.stáhnout kůžičku a ten hnis se musel dostat co nejvíce pryč, heřmánkový obklad jsme dělali tak, že jsem namocila zásuvky do čaje z heřmánku a tim potirala. Koupat moc často prý ne, může to byt alergen.

Já jsme hysterka, já bych jela k doktorovi/na pohotovost.