icon

Nedostatek železa. Máte zkušenost se sirupem co obsahuje železo?

karlicka22
21. led 2021

Dobrý den,
Můj 20 měsíční syn přestal jist, nechce jist nic je bledy má kruhy pod očima a je unavený . Před rokem mu zjistili nedostatek železa v krvi bral kapky maltofer 4 měsíce a pomohlo to, následně testy ukázali ze má železo v normě. Bohužel ted má stejně příznaky jak před rokem a ja se ptám který sirup můžeme dávat se zelezem ? Všude je psáno od 3 let. K doktorovi na krevní testy jdeme až za týden a to mi přijde pozde vzhledem k tomu ze musí něco jist a všechno odmítá . Nemáte někdo prosím zkušenosti se sirupem co obsahuje železo ?
Dekuji za odpověď .

katka9184
21. led 2021

@karlicka22 Co zkusit melasu? Je to přírodní zdroj železa 😊

zmrzlinka
21. led 2021

Já doporučuji Multisanostol sirup.Synovi moc pomohl.A ten železo neobsahuje ,ale obsahuje vit.B a ten podporuje chuť k jídlu.Synovi žádný přírodní doplněk stravy nepomohl.Jedine Maltofer.

marketanova
22. led 2021

Také by mě zajímali nějaké vitamíny pro miminka a probiotika, znáte?

zmrzlinka
22. led 2021

@marketanova laktobacilky od Swiss jsou pro miminka a Multisanostol je až od 1 roku

monika3456
22. led 2021

@karlicka22 nejlepší je z Justu Narosan se železem, 100% pomůže.

priefi
22. led 2021

@karlicka22 my máme sirup od Finclubu, bere ho cca od necelých 3 let a spokojenost, pomáhá. Každopádně oni musí skoro na všem dát od 3 let, protože nebyly na to udělaný klinické testy. Mudra by Ti případně mohla poradit.

priefi
22. led 2021

@marketanova probiotika biogaia, vitamíny pro miminka nejsou, většina je od 3 let, nebo pár od roku, protože neproběhly klinické testy, jediné Vigantol (vit.D má klinické testy). Každopádně sirupy po poradě s lékařem můžeš i dříve. ale miminka nepotřebují vitamíny, mají jich dost v mm nebo um. Bacha na to.