icon

Neznámý flíček na kůži pětileté dcery. Co to může být?

8. srp 2025

Nevíte co by to mohlo být za flek? Má to naše 5 letá dcera, nikde nic jiného, nesvědí jí to. Bojím se 😢

Neznámý flíček na kůži pětileté dcery. Co to může být?
eloise02
8. srp 2025

Čeho? Tohle fakt nevypadá, jako něco akutně nebezpečného.

autor
8. srp 2025
@eloise02

Čeho? Tohle fakt nevypadá, jako něco akutně nebezpečného.

@eloise02 Já nevím, když všude čtu co je nemocí 🙈

autor
8. srp 2025

Na její ponožce jsem našla malinkou skvrnku jak od zaschlé krve, ale nevím jestli by se jí mohl udělat takový flíček od nějakého škrábnutí atd,ani nevím že by se někde škrábla/píchla atd.

macik84
8. srp 2025

Neštíplo ji něco?

autor
8. srp 2025
@macik84

Neštíplo ji něco?

@macik84 Nevím,ale to by svědělo ne?

macik84
8. srp 2025
@anonym_autor

@macik84 Nevím,ale to by svědělo ne?

@anonym_autor může začít svědit až druhý den.

mishka87
8. srp 2025

@anonym_autor normální povrchová odřenina. Já to mám kolikrát i z bot. A to je mám normálně už ochozené. Býváš takhle úzkostlivá často? Děti mají neustále nějaké oděrky. Já bych musela už zešilet, kdybych měla chytat paniku z každé synovi modřiny nebo oděrek.

autor
8. srp 2025
@mishka87

@anonym_autor normální povrchová odřenina. Já to mám kolikrát i z bot. A to je mám normálně už ochozené. Býváš takhle úzkostlivá často? Děti mají neustále nějaké oděrky. Já bych musela už zešilet, kdybych měla chytat paniku z každé synovi modřiny nebo oděrek.

@mishka87 Dřív jsem byla úzkostlivá víc, ale časem se to zlepšilo. Ale dneska mě to nějak vykolejilo 😔

mishka87
8. srp 2025
@anonym_autor

@mishka87 Dřív jsem byla úzkostlivá víc, ale časem se to zlepšilo. Ale dneska mě to nějak vykolejilo 😔

@anonym_autor tak buď v klidu, nic vážného to opravdu není 😉

mishka87
8. srp 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nedávno na letišti kluk koukal jinam a narazil čelem a nosem do hrany kovových dveří. Boule přímo mezi očima, ale jinak mu nic nebylo. Samozřejmě jsem byla nervní, ale těch boulí a i daleko větších měl už nespočet a vždy v pohodě. Nohy má samou modřinu a škrábanec. A to chodí jen ven. Teď má modřinu na tváři, protože jel na kole a zase se díval jinam. Narazil do stromu. Naštěstí měl helmu. Buď ráda, že má tvoje dcera jen takové oděrky. Já už s kluka občas nemůžu, ale bohužel má moje geny

ines76
8. srp 2025

Pokud se to bude samo rozlezat a vypadat jako povrchova odrenina nebo strzeny puchyr, tak to muze byt impetigo. Ale ani to neni nic tragickeho, neboj 😉

autor
8. srp 2025

@mishka87 Když já hned myslím na hrozný věci jako leukémie, meningokok atd 🤧 Jsem cvok 😢

miryp
8. srp 2025

Těžko soudit z rozmazané fotografie, ale pokud na ponožce byla krev, tak ji buď štípla muchnička, nebo se někde odřela. Pokud své úzkosti nezvládáš, doporučuji vyhledat péči psychologa. Pokud k němu již docházíš a ani tak to nezvládáš, zvážila bych i péči psychiatra a případnou medikaci. Svými nezpracovanými úzkostmi můžeš dítě poznamenat.
Hlídala bych dané místo a řešila bych to jen v případě, že by se to místo "nezdravě" měnilo.

kristyn86
9. srp 2025

Normalni odrenina...Jestli takto resis kazdou oderku,tak jak pisi holky nademnou,asi by to chtelo nejak poresit..Moje deti jsou hodne aktivni,zivy,sportuji,vecne nekde neco maji. Kluk sama modrina na nochach apod. Leukemie ani meningitida by se ti projevila jinak. A to rikam jako mama dcery,ktera byla onkologicky nemocna. A ne,nehlidam ji kazdy flicek. A nestresuji ji ani sebe.