Noční děsy a léky na alergii
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s nočními děsy u dětí ve spojitosti s léky proti alergii, u nás konkrétně Aerius? Jak jste to řešili? Stačila výměna léků, nebo jste je přestali dávat úplně? Děkuju moc za veškeré zkušenosti.
Holka má několik léků na alergii, ale děsy mívají spojitost s něčím jiným....
@makronka222 protože děsy které měl 3x do týdne po dobu dvou měsíců po vysazení Aeriusu jako mávnutím proutku zmizeli. Teď po třech týdnech braní se zase vrátili. Nechápu, proč mě hned podezírate z toho, že nám doma jde bedna od rána do večera.
Nemám zkušenost u dětí, ale tchán dostal nové léky na astma a začaly mu šílené noční můry, kdy se mu dost podrobně zdálo, jak ho někdo vraždí. Řekl to na alergologii a doktorka mu potvrdila, že u některých pacientů se to projevilo jako vedlejší účinek, dokonce ty sny měli všichni stejné.
@markyszek děkuju za reakci. Kdyby to tak nezapadalo časově do sebe, asi bych si myslela, že je to blbost, ale takhle mi to prostě nedalo se zeptat, jestli někdo nemá podobnou zkušenost. Tím spíš, že v nežádoucích účincích jsou popsány halucinace, závratě, problémy se spaním. Ještě jednou moc děkuju

Proc by to meli zpusobovat leky? Spis vypni telku doma...